Anna Re a Zbor Spievanie nás baví pozývajú na Hviezdny koncert plný energie a dojímavých momentov

Anna Re s kapelou a jej Zborom Spievanie nás baví vás pozývajú na predvianočný Hviezdny koncert, na ktorom zaznejú okrem autorských piesní od Anny Re aj známe muzikálové a vianočné melódie.

Koncerty Anny Re s jej zborom Spievanie nás baví sú charakteristické nespútanou energiou, strhujúcou dynamikou a pozdvihujúcou atmosférou. Jej autorské piesne s hlbokými textami a posolstvom sa dotýkajú sŕdc a vedú návštevníkov aj k zahĺbeniu sa do seba.

Témou Hviezdneho koncertu je jedinečnosť každého z nás, podobne ako sú jedinečné hviezdy na nočnej oblohe.

“Pridajte sa k nám a spolu s nami oslávte túto hudobnú galaxiu, kde každý z nás môže byť hviezdou svojho vlastného hudobného príbehu.” Pozýva na koncert speváčka a zbormajsterka Anna Re.

Dôkazom týchto slov je aj samotný Zbor Spievanie nás baví, konkrétne jeho členky a členovia. Predstavujú skupinu nadšených amatérskych speváčok a spevákov, ktorí sa svojej hudobnej vášni venujú v čase mimo svojich bežných povolaní. Nie sú to profesionáli, avšak sú to ľudia, ktorí sa neboja zdieľať svoj talent a lásku k hudbe s verejnosťou a sú nám inšpiráciou nasledovať svoje sny.

Speváčku, skladateľku a textárku Annu Re a jej Zbor Spievanie nás baví bude sprevádzať trojčlenná kapela v zložení profesionálnych hudobníkov Viliam Vitéz – klávesy, Jozef Madola – basgitara a Marián Karšay – bicie.

Nenechajte si ujsť predvianočný Hviezdny koncert, ktorý sa uskutoční už v pondelok 18. decembra 2023 o 19:00 v Dome kultúry Lúky na Vigľašskej 1 v Bratislave-Petržalke. Vstupenky naň sú v predaji v sieti Tootoot.fm.

Pripravte sa na večer plný vášne, ľudskosti a prekvapení. Hudobné tóny sa spájajú s témou jedinečnosti, a každý z vás, či už ste na javisku alebo v publiku, bude hviezdou schopnou zažiariť svojím vlastným spôsobom.

Koncert finančne podporil SOZA.

O Anne Re:

Anna Re je multiumelkyňa – speváčka, skladateľka, textárka, hlasová koučka a zbormajsterka.

Počas svojej kariéry spolupracovala s umelcami, ako sú napr. český spevák Dalibor Janda, taliansky spevák Drupi, americká hviezda Broadwaya Moya Angela, britský spevák a vokalista svetových hviezd Daniel Thomas alebo zakladateľka British Gospel Arts Andrea Encinas. Do svojich muzikálov ju obsadili známi slovenskí aj českí režiséri Jozef Bednárik (Rocky Horror Show), Filip Renč (Rebelové) či Jozef Gombár (Vlasy). Okrem muzikálov ste ju mohli vidieť aj v činohre a TV. Má za sebou stovky koncertov nielen na Slovensku, ale aj v Čechách, Londýne, Bologni a Nemecku. Ako sólistka Big Bandu Gustava Broma svojím spevom zaujala aj v TV Show Let’s Dance a Bailando na TV Markíza. Anninemu poslednému albumu Som pravdivá (2017) predchádzalo EP Vyznanie (2014) a debutový album Áno, už to viem… (2006). Jej piesne nájdete aj na viacerých CD kompiláciách. Najnovšie single – Mesiačik, Príď a Zaspievaj si so mnou – sú predzvesťou pripravovaného albumu.

Anna je tiež organizátorkou – od r. 2016 pozýva na Slovensko zahraničných umelcov svetového formátu, s ktorými sa spája na spoločných koncertoch a speváckych workshopoch. 20 rokov sa aktívne venuje hlasovému koučingu. Vedie hlasové kurzy, workshopy, hodiny spevu, vytvorila online video kurzy Otvor svoj hlas, Sebavedomý hlas, Hlasová rozcvička a od roku 2015 vedie aj svoj spevácky Zbor Spievanie nás baví, v ktorom má 60 členov.

Anna sa, aj po skončení hudobno-dramatického štúdia na Konzervatóriu v Bratislave, neustále rozvíja v speve a interpretačnom umení, a to pod vedením tých najlepších hlasových koučov v Londýne, Prahe a New Yorku. Napr. aj u legendárnej Joan Lader – hlasovej koučky hviezd, ako sú Madonna, Dianne Reeves, Sting a pod. Ako prvá na Slovensku získala certifikát z hlasovej metódy Estill Voice Training (1., 2. a pokročilý stupeň).

O Zbore Spievanie nás baví pod vedením Anny Re:

Zbor Spievanie nás baví je zmiešaný spevácky zbor pre dospelých, vedený Annou Re, ktorá ho založila v roku 2015 a toho času má už 60 členiek a členov. Jeho filozofiou je dať priestor každému, bez ohľadu na spevácke skúsenosti. Súčasťou repertoáru sú autorské skladby Anny Re, muzikálové a moderné piesne v rôznych jazykoch, čím vytvárajú jedinečnú atmosféru pre každý koncert.

Viacej informácií o Anne Re a Zbore Spievanie nás baví nájdete na www.annare.art a www.annarekoucing.sk/spievanie-nas-bavi.

Zdroj: TS