Andrew May pracuje na druhom albume, predstavuje z neho novinku Just Imagine

Slovenský spevák Andrej Mutňanský, vystupujúci pod umeleckým menom Andrew May, predstavuje zo svojho pripravovaného druhého albumu skladbu Just Imagine, nesúcu atmosféru zvuku elektronických rokov osemdesiatych.

Nový singel Just imagine už zopár týždňov rezonuje slovenským rádiovým éterom, no predstaviť ju aj s lyrics videom sa spevák rozhodol až teraz: „Pri niektorých singloch si pieseň najskôr otestujem a až neskôr ju zverejním aj cez sociálne média. Ohlasy na nový singel ma však veľmi pozitívne prekvapili. Pri tejto piesni som sa zvukovo ešte viac odklonil od zvuku debutového albumu FREEDOM a myslím si, že pomaly začínam nachádzať zvuk, ktorý ma najviac vystihuje.“

Autorom hudby a producentom piesne je sám spevák a na texte sa podieľal jeho dlhoročný kamarát a textár Vladimír Rusnák. „Hlavnou myšlienkou textu piesne je to, že človek by mal vždy zvažovať svoje rozhodnutia, vážiť si to, čo má a predstaviť si, aké by to bolo, keby o to príde,“ dodáva Andrew. O výsledný mastering sa opäť postaral uznávaný slovenský producent Vlado Randy Gnepa, titulný cover k singlu mal na starosti Erik Keosz Osvald a lyrics video pochádza z dielne Patrika Pavlisa.

Spevák momentálne pracuje na svojom druhom albume a prichystanú má aj zaujímavú zahraničnú spoluprácu. „V štúdiu práve dokončujem pieseň, na ktorej prijal pozvanie spolupracovať aj jeden zahraničný raper,“ dodáva Andrew. Okrem skladania a nahrávania piesní spevák pripravuje so svojím klaviristom Michalom Zahradníčkom aj nový koncertný repertoár, ktorý predstaví už začiatkom jesene.

Zdroj: TS