Amulet Zdenky Prednej pokrstí Jana Kirschner!

Speváčka Zdenka Predná pokrstí v pondelok 18. novembra nový album s názvom AMULET. Za krstnú mamu si Zdenka vybrala oceňovanú hudobníčku Janu Krischner! Na slávnostnom krste v NuSpirit Clube si prídu na svoje aj fanúšikovia, ktorých čaká Zdenkin koncert a zaujímaví hudobní hostia. Prvých 100 hostí dostane k vstupenke ako darček CD Amulet!

Speváčka Zdenka Predná chystá krst albumu spojený s koncertom! Štvrtý album Amulet pokrstí 18.11. 2013 v NuSpirit Clube v pasáži Luxor na Štúrovej ulici v Bratislave. Zdenka fanúšikom nové skladby zahrá aj naživo. Na koncerte ju bude sprevádzať kapela v zložení Marek Gregor – bicie, Radovan Gregor – basová gitara, Martin Mikloš – klávesy, Ladislav Tvrdý – gitara, Peter Sandanus – saxofón.

zdenka predna 01

„Krst bude pre kamarátov, ale aj pre fanúšikov. Zahráme asi 10 skladieb. Päť starých a päť nových. Samozrejme, bude tam niekoľko zaujímavých hostí z albumu Amulet. Ktorí to sú, sa nechajte prekvapiť.“ Teší sa Zdenka Predná.

Amulet vníma 29-ročná Zdenka ako zásadný počin doterajšej hudobnej kariéry. Väčšina z jedenástich piesní vznikla pod producentskou taktovkou Martina Šrámka a Andreja Hrušku zo štúdia Littlebeat. Za krstnú mamu si Zdenka Predná vybrala úznávanú speváčku Janu Kirschner.

zdenka predna 02

„Krstnou mamou je Janka Kirschner, lebo ju mám rada ako osobu, aj ako speváčku. A tiež sa podielala na mojom albume s pesničkou ,,Kam ma nesie“. Uviedla Zdenka.

Zdenka Predná si na album okrem Vojtecha Dyka a Jany Kirschner pozvala aj ďalších blízkych hudobníkov. Spolupracovala s Lososom zo skupiny NoiceCut, rapermi Lyrikom, Ideom, či filharmonikom Milanom Adamcom. Zo známych inštrumentalistov sa na nahrávke podieľal perkusionista Igor „Ajdži“ Sabo. S albumom Amulet sa Zdenka Predná plánuje budúci rok vydať na turné. Od budúceho týždňa je novinka šarmantnej speváčky dostupná vo všetkých kamenných obchodoch. Už teraz sa dá CD kúpiť na https://www.ipark.sk/253537-amulet/. Digitálne MP3 sa dajú kúpiť na https://beatban.com/albums/amulet. CD bude k dispozícii aj v pondelok 18.11. 2013 v NuSpirit Clube. Prvých 100 hostí dostane k vstupenke ako darček CD Amulet.

amulet

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Katarína Bell