Američania August Burns Red už za týždeň v Bratislave!

Přímo lahùdkové sousto se nabízí hladovým fanouškùm svìtového metalcoru. Do Bratislavy přijede 2.7. americká formace AUGUST BURNS RED, která patří k hlavním představitelùm zmínìného hudebního stylu, který v sobì kombinuje vlivy metalu a tradičního hardcoru. Jako předkapela se představí Australané I KILLED THE PROM QUEEN. Vstupenky na tuto událost jsou k dostáná v předprodejní síti Ticketportal. 


AUGUST BURNS RED momentálnì křižují Evropu, kde vystupují na řadì velkých letních festivalù, které kombinují právì s menšími klubovými koncerty. Jeden z nich zažije bratislavský klub Randal, kde se AUGUST BURNS RED představí poprvé ve své kariéře. Propagovat zde budou zejména své poslední album „Leveler“, které je kritikou nazýváno jako „metal ve své krystalické podobì“. Nechybí na nìm typické tvrdé výpady, hutné riffy, ani duchovní tématika, na kterou ABR tradičnì sázejí. 
August Burns Red foto.jpg
Koncert AUGUST BURNS RED bude patřit k tomu nejlepšímu co lze letos slyšet na slovenské klubové scénì. 


I Killed The prom Queen pics.jpg


Support obstarají známí Australané I KILLED THE PROM QUEEN, kteří taktéž patří mezi oblíbené metalcorové představitele. Kapela, která zažila nìkolik personálních otřesù se nyní dává dohromady, na příští rok plánuje nové album a chystá se rozjet čilou koncertní aktivitu. 



AUGUST BURNS RED (usa)
I KILLED THE PROM QUEEN (aus)
02/07/2012, Bratislava – Randal
Plakat ABR.jpg
Zdroj: Obscure Promotion
Publikoval: Redakcia GREGI.NET