Agony night úž túto sobotu v Randal clube!

Už túto sobotu 21. apríla o 20:00 sa bude v bratislavskom Randal Clube konať večer, ktorý vzdá hold melodickej odnoži metalovej hudby.

Jednoznačne najväčším lákadlom večera je trenčianska kapela DEPRESY, ktorú netreba veľmi predstavovať. Táto pýcha slovenskej metalovej scény minulý rok oslávila 20 rokov svojej existencie a za tento čas stihla kapela odohrať nespočetne veľké množstvo koncertov nielen v slovenských končinách, ale aj v zahraničí. Výsledkom snahy DEPRESY sú 4 demá, jeden mini-album a 3 dlhohrajúce albumy. „Depresáci“ Vám tento večer budú spríjemňovať svojím nadupaným atmosférickým death metalom.

Ďalšou účinkujúcou kapelou tohto eventu sú dunajsko-stredskí APRIL WEEPS, ktorí sa po kratšej odmlke opäť dostávajú na pódiá. Kapela sa vyznačuje kombinovaním viacerých metalových žánrov, no v zásade sa oddávajú melodickosti a ich hudba by sa dala zjednodušene charakterizovať ako atmosférický metal. Na jún tohto roka majú metalisti zarezervované štúdio, kde sa chystajú nahrať svoj prvý dlhohrajúci album.

Treťou kapelou je INNER RESPONSE z Banskej Bystrice, hrajúci melodický death-metal kombinujúci growl s čistými vokálmi. Kapela má za sebou úspešný debut, ktorý nahrala v roku 2010.

Poslednými sú bratislavskí THE HANGMENS’ PROJECT, ktorí nazvali svoj štýl dômyselne – soul metal. Ak Vás zaujíma, čo si pod týmto termínom predstaviť, príďte podporiť túto akciu a jej aktérov do Randal Clubu v Bratislave v sobotu 21.4. – rozhodne sa máte na čo tešiť!

Bližšie informácie o jednotlivých kapelách nájdete na ich stránkach:
DEPRESY – https://www.myspace.com/depresysk
APRIL WEEPS –  https://www.facebook.com/AprilWeeps
INNER RESPONSE – https://www.facebook.com/innerresponse
THE HANGMENS’ PROJECT – https://www.facebook.com/pages/The-Hangmens-Project/188818466364

Agony Night

Zdroj: Agony
Publikoval: Redakcia GREGI.NET