Adam Ďurica ukončil úspešné jesenné turné, pre veľký záujem pridáva ďalšie koncerty! 

Standing ovation a nadšené výkriky fanúšikov – tak  to vyzeralo na záverečnom koncerte turné Adama Ďuricu v Bratislave! Vo vypredanom Ateliéri Babylon ukončil obľúbený spevák jesennú časť turné „Mandolína tour“.  Pre obrovský záujem fanúšikov však pridáva ďalšie koncerty.

Vo februári navštívi Adam Levice, Lučenec, Senicu, Komárno a Prahu.  V apríli v rámci „Mandolína špeciál“ znova zavíta do Košíc a Bratislavy. Hostkou budúcoročnej časti turné sympatického Hlohovčana bude opäť speváčka Zuzana Smatanová, s ktorou Adam naspieval spoločný duet. Na záver roka chystá Adam Ďurica pre fanúšikov aj ďalšie prekvapenia. Vydá nový singel „Tak to vidím ja“, ktorý by sa mal objaviť aj v televíznom seriáli.

Tínedžeri, ale aj dospelí hudobní kritici sedeli v hľadisku záverečného koncertu jesennej časti turné Adama Ďuricu „Mandolína tour“. Sympatický spevák všetkých doslova dostal do varu. Publiku v bratislavskom Ateliéri Babylon si spolu s ním spievalo hity „Mandolína“, „Neľutujem“, či „Láska – Veda“. Na záver nechýbali standing ovation.

„Som veľmi šťastný. Tento večer dopadol tak ako sme si ho vysnívali. Celé turné je jeden splnený sen. Bolo to veľké dobrodružstvo, skúsenosť a aj najväčšia šnúra, ktorú dom doteraz robil. Každým koncertom sme sa do toho viac dostávali. Program sme mali bohato vystavaný po technickej stránke aj hudobne. Nebolo to jednoduché, stálo nás to veľa síl. Príprava trvala vyše pol roka, ale myslím si, že sme ju dobre zúročili. Každým koncertom to šlapalo lepšie,“ spokojne konštatuje dojatý Adam Ďurica.

Turné po Slovensku s Adamom absolvovala speváčka a skladateľka Zuzana Smatanová. Obaja zhodne konštatujú, že to bola výborná spolupráca.

„Zuzka Smatanová bola pre mňa jednoznačná voľba.  Máme spoločný duet, veľmi pekný, ktorý sa ľuďom páči. Bolo by až hriešne nezahrať ho. Som rád, že pozvanie na turné prijala a že s nami pôjde aj na ďalšie koncerty,“ teší sa Adam Ďurica.

12109979_1060600053973498_5738205284097011856_o

„Naša spolupráca sa začala minulý rok, keď som ho oslovila na naspievanie duetu „Miesta“. Celé to zafungovalo a tak ma Adam pozval na turné. Budem mať pekné spomienky, bolo to veľmi príjemné. Myslím, že sa nám spolupracuje naozaj dobre. Adam je výborný muzikant a spevák. Tvrdo na sebe pracuje a teraz zberá ovocie. Myslím si, že si to zaslúži,“ potvrdila Zuzana Smatanová.

Na žiadosť fanúšikov, ktorí sa nedostali na jesennú časť turné, pridal Adam Ďurica nové koncerty. Vo februári navštívi spevák Levice, Lučenec, Senicu, Komárno a Prahu.  Na apríl pripravil koncerty „Mandolína špeciál“ v Košiciach a v Bratislave. Adamovi fanúšikovia sa ale majú na čo tešiť už teraz. Čoskoro vyjde nový singel „Tak to vidím ja“.

„Je to pieseň z albumu Mandolína, ktorá by sa v špeciálnej verzii mohla objaviť v televíznom seriáli. Zatiaľ viac neprezradím, pretože je to len v štádiu príprav,“ uzatvára obľúbený Adam Ďurica.

10348784_1060601607306676_1765976298962822169_o

Adam Ďurica je hudobník z Hlohovca. Do povedomia sa dostal po úspešnej účasti v Slovensko hľadá superstar 1. Po superstar vydal album s názvom „Cukor a Soľ“, z ktorého piesne „Tam kde slnko“ a „Urob ma lepším“ patrili k najhranejším skladbám roku 2006. V roku 2009 získal na medzinárodnom festivale v poľskom Rzeszówe cenu Grand Prix ako absolútny víťaz. V roku 2011 si sám produkoval album Dávno zomrel Rock n Roll. Jeho zatiaľ najväčší úspech priniesol rok 2014 keď si Slovensko zamilovalo jeho pesničky „Neľutujem“, „Mandolína“ a duet so Zuzanou Smatanovou „Miesta“. V máji 2015 vydal album „Mandolína“, za ktorý získal už v prvom mesiaci predaja Zlatú platňu od vydavateľstva Universal Music. Viac o aktivitách Adama Ďuricu sa dozviete na: https://adamdurica.com/ Vstupenky na zimnú a jarnú časť turné „Mandolína tour“ sú dostupné na www.predpredaj.sk.

Mandolína tour 2016
9.2.2016 –  Levice – MSKS Kino Junior
10.2.2016 – Lučenec – Kino Apollo
11.2.2016 – Senica – Dom kultúry
12.2.2016 – Komárno – Dom Matice
15.2.2016 – Praha – Lucerna Music Bar
5.4.2016 – Košice – Spoločenský Pavilón – MANDOLÍNA ŠPECIÁL
7.4.2016 – Bratislava – Istropolis – MANDOLÍNA ŠPECIÁL

Adam Durica-plagat turne

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Dominik Stehnáč