Ear-Gasmic 2012 with Sean Tyas: Final info!

12. október sa nám nezadržateľne blíži a spolu s týmto dátumom aj jesenná edícia párty Ear-Gasmic 2012. Preto vám teraz prinášame posledné podstatné informácie k tomuto eventu.

Brány trnavského klubu Europa 2 Point sa otvoria presne o 21:00 hod. Vstupenku (14,- €_) si budete môcť zakúpiť priamo na mieste pri vstupe do klubu. Návštevníci, ktorí uhradili VIP vstup (18,- €) vopred prevodom na náš bankový účet, budú napísaní na zozname, preto sa bude nutné preukázať dokladom totožnosti.  Zopár v predpredaji nevypredaných VIP vstupov si bude možné zakúpiť aj pri vstupe do klubu.

Ako sme už spomenuli v predošlej newske, na Ear-Gasmicu očakávajte množstvo vychytávok. Od základov postavíme tradične nové pódium s masívnou svetelnou a vizuálnou show. Stage, ktorý prejde znovu veľkými zmenami bude obohatený o ďalšie LED panely, čím samotnú LED stenu rozšírime. Svetelný park bude oproti marcovému Ear-Gasmicu taktiež výrazne posilnený, takže okrem štandardnej technickej výbavy klubu prinesieme ďalších 16 výkonných rotačných hláv, 4 stroboskopy, dymostroje + vyššie spomenuté LED steny. Tradične nebudú chýbať obrovské Ear-Gasmic dekorácie a kvetinová výzdoba vo svojskom štýle. K tomu všetkému opäť na mieru pripravené vizualizácie, intrá štartujúce DJov, živý prenos z publika a DJov na obrazovku, krásne profesionálne GoGo tanečnice a mnoho ďalšieho. Celú techniku na túto noc pre vašu nadštandardnú spokojnosť zabezpečuje spoločnosť 4 SOUND.

Klub Europa 2 Point nájdete v Trnave na adrese Zelený kríček 2, viď mapka.

Záverom prinášame už len samotný časový line-up akcie. Odporúčame vám prísť do klubu v dostatočnom predstihu, aby ste nezmeškali mnoho dychberúcich momentov. Prvé „welcome intro“ odštartuje o 22:30, určite si však nenechajte ujsť úvodný set Martina Michniaka, ktorý vás rozhodne kvalitne roztancuje.

Ak chcete byť aj do budúcna informovaní medzi prvými, odporúčame vám pridať sa na našu Ear-Gasmic facebook fan page https://www.facebook.com/eargasmic.official , prípadne ak už viete, že sa tejto akcie určite chcete zúčastniť, kľudne sa pridajte do našej oficiálnej Ear-Gasmic udalosti https://www.facebook.com/events/275228609248187/ rovnako na facebooku.

Tešíme sa na vás a veríme, že si jesennú edíciu EAR-GASMIC 2012 poriadne užijete a vychutnáte. DESIRE TO TRANCE !

Ear-Gasmic 2012 autumn edition – 12. 10. 2012
Miesto: Europa 2 Point / Zelený kríček 2, 917 01 Trnava
Entry: normal 14,- €, VIP 18,- €
Start: 21:00 hod.
Line-up: SEAN TYAS (USA), Robert Burian, JoshJoy (special trance classics Ear-GasmiX), Martin Michniak, Joe Cormack (CZ)
Facebook fan page: https://www.facebook.com/eargasmic.official

Zdroj: Ivo Ninja