Beach Tech 2012: Už onedlho!

Leto už prebieha v plnom prúde, každý deň nás vítajú nejaké tie tropické horúčavy, ale samozrejme o tom má celé leto byť. Všetci sa snažia voľný čas tráviť s partiou pri vode a pod holým nebom. V kalendáriku tohtoročných akcií by ste však už mali mať poznačený aj dátum 20-21.júl , pretože už v piatok odštartuje prvý večer víkendového indoor festivalu BEACH TECH 2012.

ThreeDots.jpg

Prvú, piatkovú noc, odštartuje nováčik bookingu Techron.sk s originálnym djským menom – 3 bodky, čiže Dj THREEDOTS. Bude mať na starosti, či radosti navodiť skvelú tanečnú náladu a zapôsobiť tak na prvých návštevníkov so svojim setom, ktorý odpáli o 21:00. Vypočujte si jeho najnovšie dielo: https://www42.zippyshare.com/v/86514713/file.html

Mlyno.jpg

Ďalším adeptom, ktorý sa postaví za djský pult bude skúsený matador a milovník náročnejších beatov, spolu zakladateľ eventu a aj milovník house, tech-house music, Dj MLYNO. Ten vám nadelí všetko podľa jeho vyberaného vkusu a ako už dobre vyhratý dj, pripraví tak pôdu pre príchod hosťa a vôbec headlinera večera. Čo Michal namiešal v poslednom horúcom sete si vypočujte v nasledovnom odkaze:

tlama.jpg

Hosťom piatkového večera bude tentoraz velikán klubovej scény na Slovensku, pán Dj TLAMA. Skúsime vám ho trochu priblížiť. Dj Tlama je hudobný producent a dj v jednej osobe, rodák z Nižnej Boci a organizátor známeho eventu La Mara, konajúcom sa na Liptovskej Mare. S jeho produkciou ste sa mohli stretnúť aj pod značkou známou ako Biomin H alebo aj JTBIG. Jeho set ste si pred nedávnom mohli vypočuť aj na namixovanom cd v časopise Wavemag, spolu s jeho vlastnou tvorbou v poslednom júlovom vydaní tohto časáka. Posledné a najnovšie dielo od Tlamu si môžete vychutnať plnými dúškami tu a samozrejme live od polnoci v piatok v noci na Beach Tech-u:

kaffu.jpg

Spestrením večera bude predstavenie dvoch pánov v battle súboji, v tomto prípade to bude známa postava stajne Techron.sk Dj KAFFU z Brezna a Dj GALA, pochádzajúci zo Šaľe. Obidvaja špecialisti vo výbere tech-house soundu, okrem iného, Kaffuove kuchárske umenie za playermi pomaly spoznáva celé Sk a Galove origoš tričká takisto J.

Gala.jpg

Gala sa pohybuje na clubovej scéne už nejaký ten rok, v minulosti zorganizoval rôzne, naozaj vážne eventy a zahral si po boku svetových djs ako napríklad: MARCO BAILEY, REGIS, DAMON WILD, JAMIE BISSMIRE, TAKAAKI ITOH… V súčasnosti sa venuje djingu aj organizovaniu rôznych parties. Od roku 2010 robí spolu s Djom Drahosh-om a Djom Huf-om uspešnú párty s názvom METRO DEL HOUSE v Šaľskom Metroklube. Čo si pre vás chystajú? Páči sa, malá predstava: https://www.techron.sk/audio/mp3sety/30.04.2012-kaffu-@-4elements(27.04.2012-radio_fm).mp3

Mola.jpg

Pri východe prvých lúčov slnka sa za djským pultom objaví známa postava, ktorá sa už pred niekoľkými rokmi objavila v priestoroch hangára. DJ MOLA nemohol chýbať v line up-e medzi vyznávačmi house music. Momentálne hráva residentne na party House De Luxe, ktorú založil spoločne s Kaffuom a tá sa preniesla aj za hranice ku českým bratom. Mola sa postará o to, aby ste aj poslednú štipku energie zanechali na tanečnom parkete.  Tzv. molovky určite každého nakopnú, na spánok ani nepomyslíte a tak nečaká vás nič iné, ako najpríjemnejšie zhodnotenie celej party a tešenie sa na ďalšiu noc.

Beach Tech


Zdroj: Techron.sk
Publikoval: Redakcia GREGI.NET