Darujte svojej polovičke dokonalý darček.

Premýšľate nad tým, ako potešiť svoju drahú polovičku? Tentokrát na to môžete ísť opäť o čosi originálnejšie ako v minulosti. Obdarujte svoju partnerku unikátnym tričkom s jedinečným citátom a vyčarujte jej tak úsmev na tvári.

Darček, ktorý poteší vás oboch

Siahnite po sade pre páry, vďaka ktorej vyjadríte svojej polovičke náklonnosť a city. Na výber máte z unikátnych párových hrnčekov s citátmi, z vankúšov a tričiek. Zaujímavé výroky sú humorné a milé. Vďaka podobnému darčeku bude vaša polovička hneď vedieť, ako jej na vás záleží.

Buďte kreatívny a vyjadrite city po svojom

Možno patríte medzi originálne a tvorivé typy a radi vyjadrujete svoje city vlastnými slovami. Ani v tom prípade neodídete s prázdnymi rukami. Práve naopak – kúpte svojej polovičke tričko s vlastnou potlačou, do ktorej zakomponujete svoj vlastný citát. Pôjde o jedinečný darček a môžete si byť istý, že vaša partnerka nikoho s rovnakým tričkom na ulici len tak nestretne.

Darujte svojej polovičke dokonalý darček

Ukážte svojej milej, ako dobre ju poznáte

Každý z nás má činnosti, ktorým sa venuje najradšej. Záľuby sú navyše dôležité, pretože nás robia šťastnejšími. A vy môžete svojej partnerke predviesť, ako dobre ju poznáte. Čo robí vaša partnerka najradšej? Miluje prírodu, jazdu na koni či na bicykli? Darujte jej tričko s vtipným citátom, ktorý pohladí jej dušu.

Zložte svojej partnerke kompliment

Kedy naposledy ste svoju partnerku pochválili? Väčšina žien komplimenty miluje a vy by ste chválou určite nemali šetriť. Možno nie ste vo svojej koži, takže komplimenty radšej nevyslovujete. Na tom ale už nezáleží, pretože vďaka tričku s originálnym nápisom môžete svojej žene zložiť kompliment nefádnym spôsobom.

Tričko k narodeninám

Oslavuje vaša drahá polovička narodeniny? Darujte jej tričko s vtipným výrokom podľa mesiaca, v ktorom sa narodila.

Rozhodnite sa pre dokonalý darček aj vy. Potešte svoju partnerku zábavným a jedinečným spôsobom, ktorý ju zaručene prekvapí. A nebojte sa staviť na svoju kreativitu a vybrať pre ňu tričko s vlastnou potlačou. Pretože slová, ktoré jej poviete od srdca, majú bez pochýb väčšiu cenu ako drahé dary.

Zdroj: PR