Welcome to Gregi.net: Axel Beat vs. PierStoe & Snom!

Zdravíme všetkých priaznivcov nášho projektu. V redakcii máme po letných dovolenkách a tak sme s plným nasadením pripravili pre vás ďalšie pokračovanie nášho projektu Welcome to Gregi.net. Na september sa nám zaviazal prispieť svojim setom DJ Axel Beat, ktorého dnes vám krátko predstavíme.

Pre šestnáste pokračovanie našej mixpart nám poslal set DJ Axel Beat vlastným menom Michal Kerpner ktorý momentálne pôsobí v najmä v okolí Prievidze. Sen stať sa DJom si plní od roku 2000, keď sa začal angažovať na diskotékach v Dolných Vesteniciach najprv ako pomocník jedného z rezidentov a neskôr ako samotný rezident. Po štyroch rokoch bol klub zatvorený. Presunul tak svoje pôsobenie na Zliechov (známy napríklad akciou Pustohlav), kde sa staral o zábavu pol roka, aby sa následne vrátil do domáceho prostredia Vesteníc tento krát do disko baru Trokadero, kde sa stal taktiež na rok rezidentom. Za zmienku stojí aj jeho polročné pôsobenie v klube Brooklyn vo Valašskej Belej. Taktiež chodil na hosťovania po kluboch v okresoch Partizánske a Prievidza až do roku 2008, kedy sa z rodinných dôvodov odmlčal. V roku 2010 však ohlásil svoj návrat a mali ste ho možnosť vidieť v PD kluboch ako napr. Diwadlo, Tiki Shadows, Element a Caribic. Hosťoval taktiež v známom klube Reset v Partizánskom a v roku 2011 sa mu do zbierky pridali už aj ďalšie známe kluby PD okresu SHARK 2 a Matrix (kde momentálne pôsobí) a zahral si aj na tohtoročnej Bee Free. Jeho hudobné zameranie je house (progressive & dutch & electro), ktorý mu prirástol k srdcu a ušiam už v útlom detstve. Inšpiráciu sa snaží hľadať na vystúpeniach top DJov sveta, ktoré rád navštevuje.

Jeho naobľúbenejšie DJské vzory: Fedde Le Grand, Hardwell a Nicky Romero. Hudobné ciele: Zviditeľnenie sa na Slovensku, šírenie elektronickej hudby a v budúcnosti sa chystá aj na vlastnú produkciu.

Pre novinky, staršie sety a termíny tohto DJa môžete navštíviť jeho fanpage.

Ako to už býva pre doplnenie hosťovského setu pre vás pripravili svoje pravidelné sety aj rezidenti Pier Stoe & Snom. Tentokrát Pier Stoe svoj electrohouse set.

A Snom svoj set v ktorom cítiť septembrové premenlivé počasie s názvom „From Disco to…“ v ktorom si každý nájde kúsok tej svojej jesennej nálady.


Na dnes a najbližšie dni vám prajeme príjemné počúvanie a aby sme vás navnadili na október tak vedzte, že svoj set prisľúbila dáma medzi slovenskými DJane ;) Ale nechajte sa prekvapiť, viac až v októbri. Pre kontakt s nami použite adresu wtg@gregi.net kde nám môžete poslať vaše pripomienky, návrhy a tipy koho by sme mali osloviť v budúcnosti.

Welcome to GREGI.NET - september 2011

Zdroj: WTG
Publikoval: Redakcia GREGI.NET