THERAPY SESSIONS CZ – České Budějovice vol. IX

Jihočeská metropole se již po deváté otřese vlivem těch nejtvrdších rytmů, jaké elektronická taneční scéna zná. Jsme zpět s devátým ročníkem české edice nejtvrdšího drum&bassového mejdanu světové značky THERAPY SESSIONS, představujícího experty na darkstep, skullstep, crossbreed a další styly temné strany D&B.

Těšte se na trojici zahraničních headlinerů – letošní hvězdnou sestavu tvoří titán darkside drum&bassu, elitní crossbreedový řezník a vroucí čerstvá krev, které na hlavní stagi podpoří český producent Shmidoo, rezidenti Hanzall & M4d.doc a vítěz DJ contestu. Dekorace a design hlavního pódia vykouzlí Invisio.cz. Na druhé stagi, v Beatz.cz Somersby geodómu, se vystřídají známí jihočeští DJs Thinngy vs. Slavick, Hellsmith, Tao Maffa vs. Johny Player, Dirty Boy vs. Brock, Weed vs. The Fury a R-Flyer.

Již jsme zveřejnili první hvězdu našeho cirkusu, seznamte se! Už od roku 2001 otřásá světem zvuk jihoafrického dua COUNTERSTRIKE, které má na svědomí bezpočet legendárních tracků, collabů a remixů. Originální a nenapodobitelný styl dokonale fungujícího a vypilovaného beatu obohaceného prvky metalu a industrialu se v průběhu let vyvinul v třaskavou směs precizního zvukového inženýrství, která na párty nenechá nikoho v klidu. Justin Scholtemeyer aka Animal Chin, který svou pozici potvrzuje každým svým setem a dalším releasem, ať už na vlastní značce Algorythm, nebo na jiných světoznámých labelech, platí na poli tvrdého drum&bassu za skutečného a neotřesitelného titána, a my máme tu čest ho opět, již podruhé na TS CZ, přivítat mezi headlinery! Nenechte si tuhle řežbu ujít! Další dvě jména zveřejníme brzy v naší FB události (https://www.facebook.com/events/368638926669285/).

Chceme, aby letošní párty byla pro všechny neobyčejná a nezapomenutelná, proto jsme se rozhodli vyhlásit karnevalovou edici a vyzýváme všechny návštěvníky a účastníky – nasaďte masky! Fantazii se meze nekladou.

Vstupenky jsou k dostání v síti TICKETSTREAM včetně cestovních kanceláří ČEDOK, FIRO-tour a knihkupectví KANZELSBERGER, www.ticketstream.cz (250 Kč + poplatek). Na tuto akci můžete zakoupit  E-TICKET, který si zaplatíte a ihned vytisknete z pohodlí svého domova! Lístky v prodeji za cenu 250,- Kč také v kamenných obchodech TempleStore, Peace Store (ČB), Café Hostel (ČB) a Klub Velbloud (ČB). Vstupné na místě činí 300,- Kč. Z důvodu možností nového prostoru letos neprodáváme VIP vstupenky. Maximální kapacita je omezena.

Do svých kalendářů si zapište pátek 13. listopadu 2015, místo konání: industriální prostor Pop-Up Sfinx – České Budějovice, U Smaltovny 115/2. Další informace budou doplněny postupně na našem webu (www.therapysessions.cz). POTŘEBUJETE TERAPII!!!

TS_Sticker_Standard_blue-page-001

Zdroj: Therapy Sessions CZ