Orion predstaví svoj dlhoočakávaný album v Klube Dole!

Legenda českého rapu Orion exkluzívne predstaví svoj dlhoočakávaný sólo album Noční vidění v Klube Dole.

Na release party v stredu 2. apríla, len deň po oficiálnom vydaní, budeme počuť niekoľko trackov z albumu a o poriadnu párty sa večer postará DJ Orion, DJ Mike Trafik a DJ Roman Zámožný. Noční vidění si fanúšikovia môžu kúpiť priamo v klube, kde ho Orion bude podpisovať.

1. dubna máme vydání a party v Praze, pak v Bratislavě a v pátek v Brně. Klub Dole je novej prostor s dobrým zvukem a to je přesně to co potřebujeme. Samozřejmně se těším na zvuk Funktion One. Znám ho z Prahy, takže to bude pěkně nahlas,” povedal Orion. “Dáme s Trafikem krátkej koncert, pár věcí z nový desky, možná i nějaký starší hity. Pak samozřejmně bude afterparty, kde zahraje ještě i Roman Zámožný. Takže bych tímto všechny rád pozval 2.4. od 18:00 na release party, podpisovku a krátkou show do Klubu Dole,” odkázal známy český raper, ktorému 1. apríla vyjde tretí sólový album Noční vidění pod krídlami domovského vydavateľstva Bigg Boss.

 

Prvé single Zkus chodit v mejch botách a Vesmírnej odpad už úspešne rotujú v rádiach. Na albume nájdete jeho viacerých osvedčených spolupracovníkov ako Mike Trafik, The Beatbustlers či Enemy, no objavíte tam aj menej známych producentov Cuffia, Franka Flamesa, Donie Darka, Shadow D, Ondryka alebo Rack Rokas. Je tam dost nových jmen. Chtěl jsem současnej zvuk, nový nápady. Myslim, že jsem měl šťastnou ruku. Na albu sem začal pracovat v červnu 2013. Chtěl jsem ho vydat před Vánocema. Chodili mi od producentů furt další a další beaty a chtěl jsem tu desku udělat co nejlepší. No a když už vydávám po devíti letech, tak pár měsíců už tolik nevadí,” priblížil Orion. A prečo názov albumu Noční vidění? Noční vidění se to jmenuje proto, protože já ho mám. Vidím to co jiní nevidí, jelikož už jsou doma nebo pod stolem,” uzavrel.

Orion – release party Noční vidění
2. 4. (streda)
Štart: 18:00/od 20:00 Djs
Vstup: 3€
Event: www.fb.com/events/742342759109441

PLAGAT_Orion release party_april 2014

Zdroj: klub Dole