Zoskupenie Terapia je späť! Talentované duo nám prináša nadupaný album, ktorý nesie názov „V Raji“!

Zoskupenie Terapia nám po dlhšej spoločnej odmlke prináša nový album, ktorý nesie názov „V raji“! Pred vydaním dlho očakávaného albumu sa rozhodli duo, Tyor a Jurgi, priniesť veľmi zaujímavú kampaň, ktorá spočívala v banneroch, ktoré ukazovali po rôznych častiach hlavného mesta, Bratislavy. Vydania albumu sme sa dočkali po tom, ako toto duo v minulom roku sústreďovalo svoju energiu na sólo projekty. Na čo sa teda môžete tešiť a čo vás neminie?

Album „V raji“ obsahuje spolu 7 skladieb, pričom premiérový song, ktorý nesie taký istý názov, ako názov albumu sa taktiež dočkal vizuálneho spracovania. Videoklip pre túto skladbu si zobral pod taktovku videomaker Daky, ktorého meno sa už spomínalo pri hudobníkoch ako sú Gamba a mnoho ďalších. O tvorbe albumu sa taktiež vyjadrili aj členovia zoskupenia Terapia nasledovne.

„Ide o najrýchlejšie nahratý album zoskupenia Terapia. Po nasťahovaní do nového štúdia sme dostali umelecký impulz a dokázali sme vytvoriť 7 skladieb, ktoré sú absolútne iné v rámci zvuku voči naším minulým veciam. Album sme sa snažili zamerať témovo na to, aby si každý človek našiel a vážil svoje ja, svoje korene a hlavne svoj raj. Dúfame, že sa Vám bude album páčiť a dodá potrebnú motiváciu, ktorú niektorí môžu potrebovať!“

Spoločne s vydaním albumu bol taktiež spustený predaj merchu, ktorý sa nesie v dôverných farbách skupiny Terapia. Album sa dočkal oficiálneho vydania 14.5. a je možné ho nájsť na všetkých streamovacích platformách.

Hyperlinky: Videoklip – https://www.youtube.com/watch?v=ecRpkisFeqQ
Merch: https://folkfurt.sk/produkt/tricko-v-raji/

Zdroj: TS