Živý prenos Polnočnej omše u Vás doma.

Už dnes večer budete mať možnosť pozrieť si inscenáciu Polnočná omša jedného z najvýraznejších slovenských dramatikov minulého storočia.

Dej sa odohráva na Štedrý deň roku 1944. Neoslavuje však vojnových hrdinov – skúma a detailne analyzuje postoje a vzťahy obyčajných ľudí k dramatickým udalostiam končiacej sa druhej svetovej vojny.

Manželia Kubišovci sú ľudia veľmi nenápadní, neangažovaní, vzorne sa starajúci o svoju rodinu, dbajúci na zvyky a tradície. Zároveň však ľudia neobyčajne flexibilní. Najmladší syn je partizán, starší gardista, dcéra arizátorka. Pri štedrovečernom stole sedia s nacistom, nádejnou nevestou je komunistka. Situácia na fronte je však čoraz neistejšia, je viac a viac zrejmé, že sa blíži chvíľa, keď bude treba jedného z členov rodiny obetovať. Z čoho sa budú spovedať na polnočnej omši?

Strávte večer v divadle. Na odkaze nižšie si už dnes, v stredu 11. 11. 2020 o 20.00 hodine môžete zakúpiť vstupenky na živé vysielanie inscenácie Polnočná omša v réžii Lukáša Brutovského.

V hlavných úlohách sa predstavia Petra Vajdová, Milan Ondrík, Anna Javorková, Emil Horváth a ďalší.      

Keďže pôjde o živý prenos zo Sály činohry, záznam nebude k dispozícii.    

KÚPIŤ VSTUPENKY NA ONLINE PRENOS

LKul

Zdroj: SND