Žilinské zoskupenie Stereodisco oslavuje v októbri 10te výročie hrania v Nu Spirite .

Najstaršie žilinské dídžejské združenie Stereodisco fungujúce už 14 rokov, oslávi počas tretieho októbrového víkendu 10 rokov hrania v Nu Spirite. Za gramcami sa predstaví kompletná stereodisco päťka v zložení Michal Mishek, Aďo Čapek, Jenal, Dash a Cornell.

Na konci leta roku 2003 zostúpil Michal Mishek po schodisku vtedy neznámeho hudobného baru na Medenej, aby obsah svojho platňového kufra predviedol náročnej klientele hudobných fajnšmekrov a kritickému uchu tamojších dj-ov. Historické pramene hovoria, že po pár platniach bolo jasné, že jeho večierok s názvom EasyTempo sa udomácni v programe vtedajšieho Buddhabaru.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/69786764″ width=“100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

Žilinčania Michal Mishek, Aďo Čapek, Jenal, Dash a Cornell, ktorý tvoria agilné dídžejské združenie Stereodisco, muzicírujú v NuSpirite už desiaty rok!  Pekné výročie neoslávia inak ako hudobne a nie inde ako v dnes už rešpektovanom hudobnom bare na Medenej, kde svoju najdlhšiu rezidentúru začali. Výživný piatkový soul, funk a raritné grúvy budú v sobotu okorenené o fajnovú repetitívnu elektroniku a pokiaľ pôjde všetko podľa plánu, predstaví sa kompletná Stereodisco päťka. Všetko v NuSpirit Bare v piatok a v sobotu 18. a 19. októbra.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/58785335″ width=“100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

From Friday till Sunday
10 rokov Stereodisca v Nu Spirite
Nu Spirit Bar Bratislava
DJs Michal Mishek, Aďo Čapek, Jenal, Dash & Cornell
https://www.facebook.com/events/630746220281033/
https://www.facebook.com/stereodisco
FREE ENTRY TILL 10PM | HAPPY HOURS UP TO 50% TILL 11PM | A/C | WIFI

10 rokov Stereodisca v Nu Spirite

Zdroj: Nu Spirit