Subreaction – netradičná garden party v centre Žiliny!

Dve pódiá vrátane open air v umeleckom prostredí s pravým letným feelingom? Rodinná atmosféra s dj-mi a známymi postavami zo zákulisia parties ktoré sa nezastavia ani s východom slnka? Toto všetko je len zlomok toho, čo zažijete 4. júla v Žiline.

Kto prijal pozvanie zahrať na b-day party organizátora eventov Reaction Control?

Kaisersoze – už dlhé roky ústredná postava českej techno scény, preslávil sa na legendárnych brnenských halovkách Orion Hall, Apokalypsa, Citadela a mnohých ďalších. Vyslovte to potichu… Kaisersoze… Cítite tie zimomriavky? A teraz ho zažijete tak blízko, akoby hral vo vašej obývačke J

https://uloz.to/xAUMLJYt/kaisersoze-elektra-brno-07-06-2013-mp3

Lixx – charizmatický dj, jedna zo zásadných postáv slovenskej dnb scény. Počuť ho môžete pravidelne v relácii Signall_FM v nedeľu večer. Na návštevu severného Slovenska sa veľmi teší a isto to prenesie do svojho pozitívneho party setu.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/112574″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Tanya vs. Anfree – podarená techno dvojica, ktorá už len svojou prítomnosťou rozprúdi každú party na maximum. A počkajte, keď začnú hrať… J

Grining – rezident Reaction Control prekvapí nielen vás všetkých, ale zrejme aj sám seba, a pokiaľ ho pred hraním príliš spoločensky neunavíte, vymasíruje vás hopsavým techno setom ako stvoreným na leto.

Jema – jeden z hlavných ťahúňov úspešných dnb akcií Cranktime Sessions. Odohrá dva sety, jeden ľahší pre dámy a jeden tvrdší pre pánov. Alebo naopak? J

Jenal – áno, áno, dámy, je to on…držiteľ rekordu v počte ponúk na sobáš počas hrania J. Zástupca Stereodisca vás nakopne svojim energickým funky setom.

Tomas Button – večne usmiaty dj a remixér. Ak chcete počuť šťavnaté historky zo žilinských parties, spýtajte sa práve jeho, pamätá si ich najviac J. Bude hrať napumpovaný tech-house a na svoje si prídu aj fanúšikovia Meliška, keďže patrí medzi jeho skalných remixérov.

Marosh – najproduktívnejší žilinský techno producent, jeho tracky vychádzajú na európskych labeloch so slušnými odozvami na Beatporte. Bude improvizovať a ostáva tajomstvom, na ktorom stage ho budete počuť J

Všetci účinkujúci sa už nevedia dočkať 4. júla od 21:00, kedy to na vás vybalia na Subreaction v priestoroch Emócie a nádvoria Považskej galérie v Žiline.

Sledujte náš web a FB stránku eventu https://www.facebook.com/events/323765131087997/ kde si môžete okrem iného zasúťažiť o voľné vstupenky!

Zdroj: Subreaction