ZDENKA RÓZSA PREDNÁ “HORÍ DOM” (feat. KARLO & SEPAR).

Obľúbená slovenská speváčka Zdenka Predná sa po dlhšej odmlke vracia na hudobnú scénu s čerstvým singlom “Horí dom”, ktorý je druhým v poradí, z pripravovaného albumu “Keď priblížia sa nebesá!”

Pieseň vznikla zhruba pred siedmymi rokmi, ako spontánne kreatívne spojenie s mojim manželom, hudobným producentom a skladateľom Oskarom Rózsom. Náhodou zostáva, že sme singel dokončili práve v týchto dňoch, v situácii,  kedy jeho obsah získava výnimočnú výpovednú hodnotu. V čase, kedy sa z metafory stáva smutná realita.” Zdenka

Nekompromisným obohatením je hosťovanie dvoch výnimočných  slovenských rapperov. (Karlo a Separ).

Pieseň s ľahko provokačným textom reflektuje súčasnú dobu, ktorej menovateľom je neistota, strach a následná strata zdravého úsudku aj nádejí. Môže inšpirovať k rozhodnutiu nájsť odvahu postaviť sa tvárou v tvár svojmu osudu a nebyť len bezmocným tieňom, zneužitým silami zla, siahajúcimi na slobodu a život všetkých bytostí. Poukazuje na urgentnosť situácie, kedy väčšina populácie je v panike, …keď doslova horí dom v ktorom žijeme!

“Rýchlosť internetovej komunikácie nám umožňuje kreatívnu komunikáciu bez obmedzenia geografických hraníc a pri nahrávaní  bolo možné osloviť k spolupráci aj hostí  zo zahraničia: gitary nahrával talentovaný americký gitarista Ronald Brian Clay z Bostonu.

Finálny mastering realizovali Andres A. Mayo (Past-President of the Audio Engineering Society) a dvojnásobný držiteľ Latin Grammy Awards Camilo Silva.” (Oskar)

Premiéra klipu 11.11.2020. o 11:11 a singel bude dostupný na všetkých on-line hudobných platformách( ITunes, Spotify atd.) , lyrics video na platforme Youtube. 

ISRC: SKB472001102
Composed by Oskar Rozsa & Zdenka Rozsa Predna
Lyrics by Zdenka Predna, Karlo & Separ
Vocals: Zdenka Rozsa Predna
Raps: Karlo & Separ
Programming, live bass, keys : Oskar Rozsa
Guitars: Ronald Brian Clay
Drums: Emil Fratrik
+deti z Banskej Stiavnice
Mixed by Martin Cema(Cobra Sound)
Mastered by Anders A. Mayo (album) & Camilio Silva (online)
Graphics design & Lyrics Video by Rado Chrzan
Produced by Oskar Rozsa
All Rights Reserved
© Too_LUCKY*BASS_tardZ

Zdroj: TS