Zdenka Predná má nový slnečný klip k skladbe „Bodliak“, ktorý nakrúcala v Thajsku!

Speváčka Zdenka Predná predstavuje nový videoklip k skladbe „Bodliak“. Letný klip nakrúcala v ďalekom slnečnom Thajsku. Text piesne napísala Zdenka Predná, hudbu skomponovala spolu s Andrejom Hruškom zo štúdia Littlebeat.

Skladba „Bodliak“ je z posledného albumu AMULET, ktorý krstila speváčka a Zdenkina kamarátka Jana Kirschner. Pozrite si nový videoklip, ktorý je symbolickou bodkou za jednou životnou etapou Zdenky Prednej. Speváčka prežíva aktuálne najkrajšie obdobie v živote a to sa odzrkadlí aj v pripravovaných piesňach s partnerom Oskarom Rózsom!

P1170310

Zdenka Predná tvorí aj popri materských povinnostiach! Rodáčka z Banskej Štiavnice predstavuje klip k skladbe „Bodliak“, ktorý nakrúcala na ostrove v slnečnom Thajsku. Režisérom a kameramanom klipu je Braňo Jass z Frametouch. Autorkou textu piesne „Bodliak“ je Zdenka Predná. Hudbu skomponovala speváčka spolu s Andrejom Hruškom zo štúdia Littlebeat.

„V klipe účinkujem ja, krásna thajská príroda, kláštory a more. Jednoducho sa mi Thajsko ako krajina veľmi páči a som rada, že sa nám tam podarilo nakrútiť klip. Režisérom a kameramanom je opäť Braňko Jass z Frametouch, autor klipov „Dýcham“ a „Krásne dni“.“ Vysvetlila Zdenka Predná.

Skladba „Bodliak“ je z posledného albumu AMULET, ktorý krstila speváčka a Zdenkina kamarátka Jana Kirschner. Nakrúcanie klipu bolo kvôli extrémnemu počasiu náročné, no nakoniec si Zdenka Predná v exotickej krajine aj oddýchla.

„Filmovali sme prevažne na ostrove Koh – Samui v Thajsku. Bolo to veľmi prijemné, hoci kvôli extrémnemu počasiu a presunom cez ostrovy z miesta na miesto motorkami, aj dosť náročné. Po dvoch, troch dňoch intenzívneho nakrúcania, sme už len dovolenkovali.“ Prezradila s úsmevom Zdenka Predná.

P1160637

Nový videoklip uzatvára jednu etapu speváčkinho života. Zdenka prežíva aktuálne najkrajšie obdobie v živote čo sa odzrkadlí aj v pripravovaných piesňach s partnerom Oskarom Rózsom.

„Príde čas, keď budeme pripravení prezentovať našu novú tvorbu. S Oskarom ideme od minulého leta na inšpiratívnej vlne a prirodzene vznikli nové pesničky, ktoré ma úplne vystihujú. Tento klip prezentujem ako symbolickú bodku za jednou životnou etapou.“ Uzavrela Zdenka Predná.

P1170234

Štvrtý album AMULET bol pre Zdenku Prednú zásadným v doterajšej hudobnej kariére. Väčšina z 11-ich piesní vznikla pod producentskou taktovkou Martina Šrámka a Andreja Hrušku zo štúdia Littlebeat. K spolupráci na albume AMULET si speváčka prizvala Janu Kirschner, Vojtecha Dyka, Lososa z NoiceCut, rapera Lyrika, Ideu, či filharmonika Milana Adamca. Názov štvrtého albumu je odkazom na rodné mesto speváčky. Banská Štiavnica je pre Zdenku nielen domovom, ale aj zdrojom inšpirácie, synonymom pocitu bezpečia a súkromia, a preto jej venovala pieseň Amulet – Štiavnica. Všetky novinky a informácie nájdete na www.zdenkapredna.sk.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.