Zázrak Niky Karch.

Speváčka Nika Karch, ktorú ste v minulosti mohli vidieť na spoločnom turné s Beátou Dubasovou a tento rok prespievala skladbu, ktorá sa stala na istý čas najhranejšou v rádiách – Čerešne, prichádza s novým videoklipom k zaľúbenej skladbe Zázrak.

,,Chcela som, aby Čerešne dozneli, posledné slnečné lúče dosvietili a práve teraz nastal čas na pomalú jesennú skladbu, ktorá pre mňa veľa znamená. Text mi napísal nitriansky básnik Milan Hodál a hneď som sa do neho zamilovala. Hudobnú podobu skladbe dala Viky Nagyová, ktorá naspievala aj vokály“ prezradila Nika o klipe, ktorý sa natáčal ešte v marci a vkusne ho vyplnili scénickým tancom tanečníci zo súkromného konzervatória Zádielska v Košiciach. Ako Nika prezradila, chce touto skladbou vliať nádej ženám, ktoré sú bez partnera.

Nika Karch 3

,,Dievčatá nesmúťte ak ste ešte stále samé. Ten pravý určite príde vtedy, kedy to najmenej čakáte a stane sa Vám rovnako ako mne, malý zázrak. Dvaja ľudia, ktorí k sebe patria, raz osud nájde a spojí. Potom slová – veď život to sú tie, maličké zázraky, keď spolu každý deň nájdeme oblaky – naberú pre Vás ten pravý význam“ dodala speváčka, ktorá skladbu Zázrak zaspieva už túto nedeľu vo svojom rodnom meste, kde bude hosťom koncertu československej legendy Karla Gotta.

,,.Som veľmi rada, že si budem môcť zaspievať pred maestrom Gottom, ktorého si veľmi vážim. Nestáva sa to každý deň a nie každý mal možnosť byť hosťom jeho koncertu. Mne sa to podarilo a veľmi sa na tento zážitok teším. O to viac, že to bude pred domácim michalovským publikom“ povedala na záver Nika Karch

Pozrite si nový videoklip Niky Karch k skladbe Zázrak:

Zdroj: Boris Karch, manager Nika Karch