Zabav sa s Funfónom na festivale The Legits Blast!

Aj tento rok to bude v Banskej Bystrici poriadne vrieť. Posledný júlový víkend tu opäť ožije jedno z najkvalitnejších hip hopových podujatí svetového formátu Outbreak Europe v rámci medzinárodného festivalu The Legits Blast. Návštevníci sa môžu tešiť na množstvo kvalitnej hudby, tanečných vystúpení, ale aj skvelú zábavu v podobe aktivít a súťaží, ktoré na festival prinesie jeho generálny partner, mobilný operátor FunFón.

Festival The Legits Blast ponúkne bohatý program plný prestížnych tanečných battlov a exhibícií. Už po šiestykrát sa na jednom mieste stretnú najuznávanejší majstri breaku, takzvaní bboys a bgirls, z takmer 70 krajín celého sveta. Bonbónikom programu je dlho očakávané svetové finále breakového súboja Outbreak Europe, v ktorom si každoročne merajú sily tí najlepší slovenskí bboys a bgirls s najlepšími breakermi zo zahraničia. Súčasťou tanečnej súťaže bude aj hudobný koncert headlinerov, workshopy či graffitti. Okrem hlavného hudobného a tanečného programu čaká od piatku 24. júla do nedele 26. júla na návštevníkov množstvo sprievodných aktivít.

Hýbať sa návštevníci môžu aj vo FunFón zóne. Počas soboty sa môžu previezť na kolotoči či byť súčasťou 360-stupňového filmu. A to vďaka virtuálnej realite, ktorú zažijú prostredníctvom smartfónu a špeciálnych okuliarov. Okrem toho sa bude celý čas aj súťažiť – o rôzne zábavné ceny alebo prostredníctvom registrácie vyhrať jeden z troch mobilných telefónov. „Pre návštevníkov festivalu sme pripravili netradičné a zábavné hry. Takže keď pôjdu okolo FunFón zóny a uvidia, ako sa ľudia pohybom hlavy snažia vyhodiť vrecká čaju na šilt čiapky či metajú hlavou v súťaži FunFón Heavy Metal, nech sa pristavia, určite sa s nami zabavia. Okrem toho si môžu zahrať „Face Basket“, stolný futbal, airhockey alebo už známu hru Pištove vajcia. FunFón je značka pre mladých, neviazaných ľudí, ktorí milujú zábavu a smiech. To sa snažíme preniesť aj do našej prítomnosti na festivale. Verím, že sa návštevníci aj vďaka nám dobre zabavia,“ povedala Ivana Nichtová, brand manažérka FunFónu.

Pre gejmerov je v zóne pripravená skvelá mobilná aplikácia Pištove vajcia, s ktorou môžu súťažiť o zaujímavé ceny či kredit. Na festivale sa môžu návštevníci stať aj členmi Pištovej rodiny. Stačí sa odfotiť a šikovná aplikácia dotvorí k fotke Pištove obrysy. Tú si následne môžu uložiť ako profilový obrázok na svoj Facebook. A to všetko vďaka ultra rýchlej 4G sieti, ktorú FunFón pre svojich zákazníkov ponúka.

O FunFóne

FunFón je digitálna mobilná značka od Orangeu s jednoduchými podmienkami a prehľadným cenníkom pre mladých, ktorí sa cítia slobodní, neviazaní, milujú zábavu a chcú pritom komunikovať najvýhodnejšie v spoľahlivej 4G sieti. S FunFónom je všetko za 7 centov – volania, internet v mobile, SMS aj MMS správy. Bez poplatkov, zmlúv a viazanosti. FunFón znamená slobodu aj pri surfovaní. Umožňuje surfovať kedykoľvek,  bez mesačných poplatkov za najviac 40 centov na deň a platiť za internet len v tie dni, počas ktorých ho zákazník využíva. V najväčšej a najrýchlejšej mobilnej sieti na Slovensku.

Funfon TLB

Zdroj: The Legits Blast