Z nominácie na Eurovíziu rovno ku artist klipu!

Tomas Robin, vlastným menom Tomáš Červinka je mladý, úspešný spevák, songwriter a producent a multiinštrumentalista z českého mestečka Mělník, ktorý sa len nedávno predstavil vo veľkom ako finalista Českej Eurovízie.  Síce nevyhral prvenstvo, no v hudbe poriadne dupol na plyn a vydáva krásny vizuál ku skladbe “Rescue me”, v ktorom vynikol jeho ikonický hlas.  

Počas svojej kariéry prešiel od klubových koncertov až po účinkovanie na najväčších festivaloch v Českej a Slovenskej republike. Má za sebou bohatú hudobnú históriu a okrem iného, bol známy aj ako člen projektu The Lighthouse Journey, s ktorým sa dostal do prestížneho britského programu KERRANG! V máji 2022 Tomáš oznámil svoj sólo projekt TOMAS ROBIN a v júli 2022 vydal prvý singel “Same pages”, ktorý zožal okamžitý úspech u českých, ale aj medzinárodných poslucháčov či hudobných kritikov. Mladý talent za rok a pól pôsobenia na sólovej scéne vydal 3 single, ktoré presahujú až ku globálnemu úspechu, absolvoval mnoho medzinárodných, hudobných táborov a okrem iného úspechom bolo aj to, že sa tohto roku zaradil medzi finalistov Českej Eurovízie 2023!

Nový singel “Rescue Me” sa ponára do príbehu spriaznenej duše, ktorú som stretol minulý rok. Napriek neuveriteľnej atmosfére a chémie medzi nami bolo naše spojenie trochu narušené nešťastným načasovaním, takže to nakoniec išlo do stratena. No niekedy vám stačí v živote len stretnúť niekoho, kto vám ukáže inú perspektívu života a o tom je aj táto skladba“, hovorí Tomas.

Jeho pôvodné plány boli odísť do Bangkoku a skončiť s hudbou, no narazil na šikovných hudobníkov a plány sa mu razom zmenili. Pieseň “Out of my mind”, s ktorou súťažil v Eurovízii donúti ľudí zamyslieť sa nad predsudkami, ktoré nás každý deň ovplyvňujú a doslova nám zatemňujú myseľ, a tak je to aj s novou skladbou “Rescue me”. Okrem silnej myšlienky, ktorú táto skladba opäť nesie, ide o spoluprácu, na ktorej pracovali slovenskí hudobníci, producent Tom Lobb a artist manažér Martin Zaujec z BeyondMusic studia. Videoklip vznikol pod taktovkou Cesar Production a DS Production – Dianou Studeničovou a o mix master sa postaral už spomínaný producent z Nitry, Tom Lobb.

https://youtu.be/QVXluo1cHzg?si=ijrLbDya9b5cVKLb
www.tomasrobin.com
https://www.facebook.com/tomasrobinmusic
https://www.instagram.com/tomasrobinm…
https://www.tiktok.com/@iamtomasrobin

Zdroj: PR/BRAND MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ