TOMAS ROBIN S NOVOU SKLADBOU “OUT OF MY MIND” BOJUJE O MIESTO NA EUROVÍZII!

Tomas Robin, vlastným menom Tomáš Červinka je mladý, úspešný spevák, songwriter a producent a multi-inštrumentalista z českého mestečka Mělník. Počas svojej kariéry prešiel od klubových koncertov až po účinkovanie na najväčších festivalcoh v Českej a Slovenskej republike. Má za sebou bohatú hudobnú históriu a okrem iného, bol známy aj ako člen projektu The Lighthouse Journey, s ktorým sa dostal do prestížneho britského programu KERRANG!

V máji 2022 Tomáš oznámil svoj sólo projekt TOMAS ROBIN a v júli  2022 vydal prvý singel “Same pages”, ktorý zožal okamžitý úspech u českých ale aj medzinárodných poslucháčov či hudobných kritikov. Mladý talent za rok a pól pôsobenia na sólovej scéne vydal 3 single, ktoré presahujú až ku globálnemu úspechu, absolvoval mnoho medzinárodných, hudobných táborov a jeho ďalší úspech je, že sa zaradil medzi finalistov ČESKEJ EUROVÍZIE 2023!

Mladý finalista Českej Eurovízie TOMAS ROBIN vydáva nový singel! 

Jeho plány boli odísť do Bangkoku a skončiť z hudbou, no spoznal sa s troma Nitrančanmi a všetko sa obratom zmenilo!  Pieseň “Out of my mind” donúti ľudí zamyslieť sa nad predsudkami, ktoré nás každý deň ovplyvňujú a doslova nám zatemňujú myseľ.  Okrem silnej myšlienky, ktorú táto skladba nesie, ide o spoluprácu, ktorá zanechala slovenský dôraz, keďže na nej participovali, mladá krv hudobnej produkcie Tom Lobb a artist manažér Martin Zaujec.

“Song vznikal poměrně rychle ve studiu v Nitře Beyond Music Studios s producenty Tomem  Lobbem a Martinem Zaujecem. Co je zajímavá věc, tak že refrénová linka byla nahrána snad hned  napoprvé jako demo a prostě jsme si řekli, že si to tak dobře sedlo, že jsme jí jako jedinou  zachovali až do úplné finální podoby. Song Out Of My Mind je o tom, že možná někdy zbytečně soudíme druhé, aniž bychom věděli,  co si o nás myslí. Je o předsudcích, které nám někdy zatemňují mysl. Možná je to ale všechno jen  výmysl v naší vlastní hlavě – proto se píseň točí kolem hlavního „hooku“ maybe I`m just out of my  mind.” hovorí mladý spevák. ”, objasňuje vznik skladby Tomas. Úspešný multiinštrumentalista, producent a hlavne skúsený spevák Tomáš Červinka  je so svojím sólo projektom TOMAS ROBIN na scéne len rok a pól a už stihol domácej ale aj  zahraničnej scéne dokázať, že o ňom určite budeme počúť!

Eurovision Song Contest 2024

Skladba zatiaľ nemá svoj oficiálny vizuál, no vznikla spontánne najmä kvôli kvalifikovaniu sa do prestížnej hudobnej súťaže 68. ročníka Eurovision Song Contest 2024 alebo tiež Veľká cena Eurovíze 2024 / live záznam z predstavenia finalistov: https://www.youtube.com/live/0uj9xNyJvZw?si=7j314KYbzzCg_nW_ /.  Súťaž sa bude tentokrát konať v Malmö vo Švédsku, a to vďaka víťazstvu švédskej speváčky Loreen s piesňou „Tattoo“ na predošlom ročníku v Liverpoolu vo Veľkej Británii. V tomto ročníku sa zúčastní 37 zemí, Luxembursko sa do súťaže vráti po 31 rokoch, Slovensko sa opäť nezúčastní. Naposledy naša krajina bola zastúpena v roku 2012 Maxom Jasonom Mai  – Mirom Šmajdom, známeho z formátu Superstar / https://youtu.be/OTXz60794lI?si=sRrFRdp1s5eXFFqh .

“Několik lidí se mě ptalo, jestli jsem do ESC poslal nějaký song…a já stále váhal…jsetli vlastně mám nějakou věc, která by se tam teoreticky hodila… no a nenapadlo mě nic jinýho, než zkusit  poslat Out Of My Mind a už jen doufám, že číslo 7 bude pro mě to šťastné. Každopádně, už teď děkuji za obrovskou podporu”,dodáva Tomas. 

HLASUJ ČÍSLO 7
ESCZ 2024 Czechia Final Vote (choicely.com)
https://www.youtube.com/live/0uj9xNyJvZw?si=7j314KYbzzCg_nW_

https://open.spotify.com/track/4h3yYLXsBumleEYnNTnPdO?si=f79fc03ff6e743a2
TOMAS ROBIN | Tomáš Červinka (@tomasrobinmusic) • Fotky a videá na Instagrame

Zdroj: PR/BRAND MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ
Foto: IG / @tomasrobinmusic