YMCA tancuje už dnes večer!

Jedinečný projekt svojho druhu v Európe spojí na jednu noc tri kluby s rôznym hudobným zameraním v jeden kolosálny tanečný žúr.

Banderass Media a Falco Fans za podpory klubov MMC, Randal a Hopkirk pripravili pre ľudí, ktorí si chcú oddýchnuť od zo všadial valiaceho sa mainstreamu na 25.5.2012 party, pri ktorej sa budú môcť zabaviť pri hitoch z rokov 80-tych a starších. Od 21:00 do ranných hodín bude v troch kluboch na troch pódiách znieť iba kvalitná hudba.

MMC – DJ’s Roman & JuroNajväčšie video Oldies s DJ´s Roman & Juro v „sme tu pre nás“ special edition!

Roman a Juro, legendárni DJ’s, ktorí pravidelne vypredávajú všetky svoje Oldies Party, známi svojim nekonečným obdivom k Falcovi, rozbíjaním CD playerov, oblievaním publika, ignorovaním hudobných želaní a v neposlednom rade schopnosťou skonzumovať obrovské množstvo alkoholu počas jedného večera, za asistencie bubeníčky Matrinky a jej nových elektrických bicích, budú tentokrát okrem púšťania klasických skladieb premietať aj originál videoklipy na plátne 6x4m. K sloganu „sme tu pre nás“ pridávajú: žiadne vyhasnuté hviezdy ako hostia, žiadne remixy, žiaden „dídžejing“ – čistá Oldies!

Randal – Joe67 (Dance Crazy Soundsystem), Frenky (Ugly Selectors) – Ska, 2-tone, Reggae…

Veľmi nás teší, že Joe67 a Frenky, špičkoví odborníci európskeho formátu v oblasti Ska, 2-tone a Reggae, prijali pozvanie na akciu YMCA TANCUJE a postarajú sa tak o skvelú zábavu v Randal Club-e. Prevedú vás od známych skladieb éry 2-tone a ska cez reggae až po Polemic a nenechajú žiaden zadok na stoličke a žiaden pár nôh na zemi.


Hopkirk – DJ RalfNew Wave, NDW, Psychobilly…

Tretí klub a tanečný parket si pod patronát zobral charizmatický DJ Ralf, znalec dobrej muziky, ktorý zahrá v Hopkirk klube výber skladieb z New Wave, Neue Duetsche Welle, Psychobilly, Rockabilly, Rock & Rollu a množstvo ďalších chuťoviek, ktoré dokážu oceniť nie len fajnšmekri, ale každá tancuchtivá duša.

YMCA TANCUJE! 25.5.2012 21:00
Jeden vstup, tri kluby, tri tanečné parkety – všetko pod jednou strechou!

Ako už býva zvykom na žúroch, kde sú DJ’s Roman a Juro, aj tentokrát budú za euro v ponuke dobrotky, ktoré vás roztancujú, a to: Fernet Stock, Fernet Citrus, neodolateľný Captain Morgan a špeciálne v MMC pivo Kozel 11°!

Vstupné symbolické 3.-, predpredaj v sieti Ticketportal.

YMCA_Tnacuje

Zdroj: Open Rock
Publkoval: Redakcia GREGI.NET