WORKSHOPS | BATTLE | PARTY | MADNESS

Druhý ročník Dancehall Madness je tu! Zvolenské tanečné zoskupenie Missy Fellaz spojili svoje sily spolu s trenčianskym Steps Club-om a vydavateľstvom Most High Records aby Vám sprostredkovali ešte intenzívnejší zážitok. 

Na Slovensko opäť pozvali dve zvučné jamajské mená a to Jr Black Eagle (JA) a Unruly Pyrotech (USA/JA), ktoré Vás naučia to najlepšie z ich tanečného umenia. Udalosť sa bude konať 23. februára 2019 v Trenčíne. Tentokrát sa však môžete okrem workshop-ov tešiť aj na tanečnú bitku a dancehall party, takže program bude naozaj pestrý!

____________________

WORKSHOPS

14:15 – 15:45 | Jr Black Eagle
16:00 – 17:30 | Unruly Pyrotech

CENA

Do 01. februára 2019

1 workshop – 25 €
2 workshopy – 40 €

Od 01. februára 2019

1 workshop – 30 €
2 workshopy – 50 € 

MIESTO

KC Stred – Dlhé Hony (Ul. 28. októbra 2/1168, 911 01 Trenčín)

____________________

DANCEHALL BATTLE | ONE VS ONE

POROTA

Jr Black Eagle (JA)
Unruly Pyrotech (USA/JA)
Regi Aitova (RF)

DJ

Father Diaz (AT)

ŠTARTOVNÉ

5 €

ŠTART

21:00

MIESTO

Steps Club (Sládkovičova 6, 911 01 Trenčín)

____________________

PARTY

Father Diaz (O.S.F Sound, AT)
Dj MeSs (Ghetto Youths Sound, SK)

Dancehall Showcase by Missy Fellaz (Zvolen, SK)

MIESTO

Steps Club (Sládkovičova 6, 911 01 Trenčín)

REGISTRÁCIA

missyfellaz@gmail.com

(meno, priezvisko, workshop/battle)

Pre viac informácií volajte +421 914 150 269

____________________

JR BLACK EAGLE (JA)

Jr Black Eagle je medzinárodne rešpektovaný dancehallový tanečník s jedinečným talentom. Jeho osobitý tanečný štýl je jedinečný a pôsobivý. Za svoje silné stránky považuje techniku, muzikalitu a analýzu pohybov. Jr je taktiež výborný choreograf a stojí za mnohými úspešnými komerčnými projektmi. Vytvoril veľa dancehallových krokov, ktoré sú veľmi populárne a dominujú dancehallovej scéne. Black Eagles – jeho crew – bola neoficiálne označená za „Kráľov new school dancehallu“. Jr má vedomosti o všetkých štýloch dancehallu – od old schoolu po new school. Vie veľa o vývoji dancehallu a historickom význame stepov. Pre Jr-a tanec je viac ako vášeň, tanec je jeho život.

UNRULY PYROTECH (USA/JA)

Narodil sa v Kingstone na Jamajke. Keď mal 5 rokov bol nútený emigrovať do USA kde vyrastal v karibskej komunite v Bronxe. Reggae a dancehall kultúra boli vždy veľkou súčasťou jeho života. V roku 2012 spolu s tromi kamarátmi založili skupinu Divine Dancers. Medzi rokmi 2012 – 2015 Unruly spolu s jeho tímom chodili na parties kde objavil svoju vášeň pre tanec a rozhodol sa, že sa tancu bude venovať naplno. V auguste 2015 sa vďaka mentorstvu starších a skúsenejších tanečníkov rozhodol zasvätiť svoj život tancu. Jeho tím sa spojil s týmom DIVETTA. V roku 2016 podpísal zmluvu s One Star Nation Entertainhment Company a vďaka ich pomoci a sociálnym sieťam sa rýchlo stal jedným z najrelevantnješích dancehall tanečníkov v New Yorku. V tom istom roku získal svoj prvý medzinárodný booking. Tieto skúsenosti ho len utvrdili v tom, že jeho úsilie sa vyplatilo a Unruly teraz ďalej pracuje na tom aby sa presadil aj ako dancehall-ový choreograf na svetovej scéne.

Zdroj: TS