Urobte si súkromnú diskotéku so Samsung Party audio.

Samsung predstavuje audio novinku vo svojom portfóliu, ktorá je určená pre domácu zábavu – Samsung Party Audio. Stojanový reproduktor poskytuje okrem perfektného zvukového zážitku aj svetelnú hudbu a oživí tak každý priestor. V ponuke sú dva modely – T50 a T70, z ktorých si vyberú aj príležitostní nadšenci hudby. Samsung Party audio sa na slovenskom trhu začína predávať v týchto dňoch v značkových predajniach Samsung a u vybraných partnerov. Odporúčaná maloobchodná cena modelu T70 je 589 Eur a modelu T50 je 349 Eur.

Samsung Party audio v sebe spája všetko, čo očakávate od skvelej diskotéky. Burácajúci zvuk a efektné osvetlenie, ktoré dodá správnu atmosféru každej párty. Z prieskumov Samsungu totiž vyplynulo, že zákazníci túžia po zariadení „všetko v jednom“ a neuspokoja sa len s hudbou.

Dvojsmerný zvuk

Kľúčovým je pri Samsung Party audio dvojsmerný zvuk, ktorý doslova vyplní celý priestor hudbou a poslucháč sa cíti ako na diskotéke. Doplnkom, ktorý znásobí silu hudobného efektu, je funkcia Dynamických basov (hĺbok). Tá sa dá kedykoľvek vypnúť a opätovne zapnúť. Najvyšší model T70 disponuje až 10-palcovou basovou membránou, ktorá má veľký pohyb, čím produkuje ešte hlbšie a silnejšie basy. Celkový hudobný výkon modelu T70 je tak až 1 500 W a modelu T50 500 W.

Party funkcie

Ovládanie je možné prostredníctvom tlačidiel na tele reproduktora a diaľkového ovládača, alebo prostredníctvom špeciálnej dedikovanej aplikácie, ktorá umožňuje vyladiť vašu párty vďaka nastaveniu rôznych zvukových a svetelných efektov. Môžete tak meniť ekvalizér, ktorý už má prednastavených niekoľko hudobných štýlov, ako sú napríklad Hip-hop, Rock či Latin. K dispozícii sú aj zvukové párty efekty – Noise, Crush, Filter, Chorus a ďalšie, s ktorými dodáte prehrávanému obsahu skutočnú diskotékovú šťavu. V rámci aplikácie máte aj možnosť meniť farebnosť podsvietenia a svetelných efektov, ktoré svietia a blikajú do rytmu prehrávanej hudby. Aplikácia je kompatibilná s operačnými systémami Android a iOS.[1]

Karaoke

Modely T70 a T50 disponujú aj funkciou Karaoke, ktorá umožňuje pripojiť mikrofón (v prípade T70 až dva mikrofóny), takže sa môžete na párty predviesť so svojim speváckym umením. Pre znásobenie hudobného zážitku je možné bezdrôtovo prostredníctvom Bluetooth spojiť až 10 reproduktorov Samsung Party audio, čím sa vytvorí ohlušujúci hudobný efekt. K zariadeniu je možné bezdrôtovo pripojiť až dva hudobné zdroje súčasne, takže už nikdy nehrozí trápne ticho počas hľadania ďalšej skladby. Navyše vrchná časť zariadenia je odolná voči striekajúcej vode. Aby vám náhodou nevypadol text, môžete si do stojanu na vrchnej strane zariadenia vložiť tablet alebo smartfón, na ktorom uvidíte slová vašej piesne.

[1] Aplikácia Samsung Giga Party Audio je kompatibilná s mobilnými zariadeniami so systémom Android OS 6.0 alebo novším a s mobilnými zariadeniami Apple so systémom iOS 10.0 alebo novším. Vzhľad, dizajn a GUI (Grafické užívateľské rozhranie) sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

Zdroj: TS