Wilsonic: Náš program nemá slabé dni!

Do festivalu zostáva 5 dní. Skoro všetky mená, ktoré 15-16. júna rozkvitnú záhradu Design Factory v Bratislave sú už známe. Pozrite si kto bude hrať v piatok a kto v sobotu.


Skutočne najlacnejšia a ozaj “festivalová” vstupenka je samozrejme víkendová permanentka. Nie každý ale môže, vládze či chce pretancovať dve noci. Ak to chcete skúsiť, teraz máte možnosť vybrať si z programu deň, ktorý vám bude viac vyhovovať. Ale pozor, bude to ťažké!



Že prečo?


Lebo piatok bude patriť hustej “warpovskej” produkcii pána Clarka, ktorú do tanečnej extázy dotiahnu Zed Bias či Machinedrum. Lebo z masívnych post-elektronických štruktúr The Suicide of Western Culture vám môže padnúť sánka rovnako ako z kvality slovenských a českých beatmakerov. Isobutane, Stratasoul, Stroon, Teapot, Side9000, Dryman, Abnormal, EMD, Embryo, Trust Me – domáca scéna ja kvalitná a pestrá. A konečne koncert Trouble over Tokyo, ktorý už nemusíte mať šancu nikdy vidieť – projekt po Wilsonicu končí.



Zmeškať sobotnú noc, by bola rovnaká chyba. Prečo?



Lebo tí, ktorí na micro.Wilsonicu minulý rok zažili Daedelusov live-act vedia svoje a postrážia si dekle. Henrik Schwarz vás v sobotu vezme za hranice housového vesmíru a ešte ďalej – overené z Wilsonicu 2009. Lebo v sobotu hrajú Elektro Guzzi svoj Parquet – organické techno na bicích, base a gitare. Lebo vďaka Ikonike a Redinhovi bude sobota rovnako nadžánrová a tanečná. Lebo v sobotu hrajú Rusi – DZA a Mujuice! Aj študovaní hudobníci v pandích maskách z Instrumenti. A tiež veľké mená slovenskej a českej elektroniky: Floex, Ink Midget & Pjoni, Foolk, Karaoke Tundra, Jimmy Pé, Herzog Herzog, Dead Janitor, GLGN, Milos, Damolh33.



Ak si niekto trúfa nech si vyberie. My však vravíme, že jedna noc je málo. Víkendové permanentky sú stále za atraktívnych 39 eur. Na mieste ich cena vzrastie na 55.



PIATOK, 15. JÚNA:

Clark (UK), Machinedrum (US), Zed Bias aka Maddslinky (UK), The Suicide Of Western Culture (ES), Princess Chelsea (NZ), Trouble over Tokyo (AT), Forma (CZ), Isobutane (SK), Stratasoul (SK), Stroon (SK), Teapot (SK), Side9000 (CZ), Dryman (CZ), Abnormal (SK), EMD (SK), Embryo (SK), Trust Me (SK)



SOBOTA, 16. JÚNA:

Daedelus (US), Henrik Schwarz (DE), Elektro Guzzi (AT), Ikonika (UK), Redinho (UK), Alex Smoke presents Wraetlic (UK), DZA (RU), Mujuice (RU), Instrumenti (LV), Floex (CZ), Ink Midget & Pjoni (SK), Foolk(SK), Karaoke Tundra (SK), Jimmy Pé (SK), Herzog Herzog (SK), Dead Janitor (SK), GLGN (SK), Milos (SK), Damolh33 (SK)


Wilsonic 2012



Zdroj: Wilsonic
Publikoval: Redakcia GREGI.NET