Wilsonic: Festival výberových chutí!

A nielen hudobných, 15.-16. júna v záhrade Design Factory Wilsonicu pre svojich fanúšikov pripraví ozajstnú garden party. Nech sa páči, gastronomická ponuka festivalu.
Pod Kamenným stromom budú grilovať ryby, tofu a zeleninu. Bio Park zasa pestré makrobiotické menu, v ktorom nebude chýbať arabská kuchyňa, šaláty, quiche či Bio sladkosti. Pasta bar, grilované krídelká a špízy budú v réžii reštaurácie Paparazzi. Výbornú kávu, domáce limonády, dezerty a sendviče vám pripravia v Shtoor – Home made cafe.
Pre tých, ktorí nechcú zmeškať ani sekundu z programu, budú k dispozícii hot dogy. Naozajstné americké s opečenou cibulkou, aj sójové. Po konzumácii odporúčane najsladšiu bodku v podobe holandských medových wafličiek.
Náladu bude okrem kvalitnej hudby dvíhať aj víno s rovnakým prívlastkom. Slobodné vinárstvo – Majer Zemianske sady sľubuje Tramín, Devín, Frankovku, Rulandské aj Sauvignon, cabernet či blanc.
Spolu s kvalitou programu sa návštevníkom Wilsonicu na najbližší víkend črtá ozajstný festivalový zážitok. Predpredaj stále prebieha online prostredníctvom www.tixy.sk. Aktuálne sa predávajú stále za atraktívnych 39 eur. Na mieste ich cena vzrastie na 55 eur.
Pre najaktuálnejšie informácie o Wilsonicu sledujte festivalový Twitter alebo Facebook.
Wilsonic 2012



Zdroj: Wilsonic
Publikoval: Redakcia GREGI.NET