White Club chystá ďaľšiu megaparty!

Októbrová nezabudnuteľná opening party vo White Clube, v Tvrdošovciach, sa vydarila nad očakávania organizátorov.

V klube sa zabávalo niekoľko stoviek ľudí oblečení v bielom, ktorí boli spokojní s výnimočnou atmosférou, príjemnou hudbou a s nadpriemernými službami.

Aby bola jedinečnosť a nevšednosť klubu zabezpečená, organizátori uskutočňujú akcie iba raz za mesiac. nasledujúca bude práve 17.11.2012. “Udržíme tým exkluzivitu clubu, veď aj dobrého veľa škodí. Takto si nás ľudia nezunujú a budú sa tešiť na ďalšiu párty.” – hovoril majitel klubu Mathias Wolf.

Klub sa naďaľej bude vyznačovať svojimi pravidlami: prísny vstup nad 18 rokov, face control pri vstupe, dress code – tentokrát “club wear” – a ďaľšie drobnosti, ako je príjemný personál, fresh fruits, exkluzívne čokolády, luxus a zabezpečenie kvalitnej zábavy.

Organizátori zaviedli aj ďaľšiu novinku: na maketu zahraničných klubov sa rozhodli, že vo vnútorných priestoroch klubu bude zákaz fajčenia. Hlasovanie ktoré viedli na facebooku ich len podporilo v rozhodnutí, keďže väčšina fanúšikov bola s nápadom spokojná.

V sobotu večer okrem domácich dj-ov vystúpi aj Paulo Mewini z Banskej Bystrice. Je jeden z najobľúbenejších predstaviteľov elektro-housu na Slovensku.

“Našim cielom je, aby sme ponúkli aj náročným ľuďom priestor na bezhraničnú, kvalitnú a kultivovanú zábavu. S týmto sa chceme odlišovať od ostatných klubov. Chceme aby sa každý host cítil kráľovsky.” – dodal Mathias Wolf.

Zdroj: RadioFREE