WHAT IS LOVE 2020 by Switch2smile ft. Barbs.

Tento rok bol pre každého z nás náročný aj napriek tomu, že rok 2020 je vraj synonymom rovnováhy. Preto sme na záver roku pre vás pripravili jednu novú hudobnú baladu a pohladenie pre dušu spolu s mojou kamarátkou a top speváčkou Barbs.

Po takmer dvoch rokoch sme sa opäť spojili a prinášame vám aktuálnu a citovo silnú skladbu, na akú sme pri Barborke zvyknutí. Posledný hit s názvom „Páslo dievča pávy“ posunul latku veľmi vysoko, čo je aj jeden z dôvodov, prečo vám chceme opäť priniesť niečo úplne iné a pritom silné, jednoducho niečo nečakané. Tento rok nám do životov priniesol veľa zvláštnych zmien, o ktorých sme ani netušili, že dokážeme zvládnuť.

Touto skladbou by sme chceli vzdať úctu všetkým zdravotníkom a ľudom na celom svete, ktorí sa obetujú, pomáhajú a zachraňujú životy aj na úkor svojho vlastného zdravia. Samozrejme, táto skladba patrí aj každému jednému človeku na tejto úžasnej planéte. Nezabudnite, toto je správa pre všetkých: „S úsmevom a láskou to spoločne zvládneme.”

What is love 2020 je hudobným dielom, ktoré vzniklo s pokorou a úctou a zdroje všetkých materiálov vo videu sú odkázane na konci videa a v popise pod videom. Nenárokujeme si žiadne práva na video materiál.

Zdroj: TS