Warm Up Radio_FM Nudance párty: Profily djov!

Kvalitný dnb, dubstep a bassline material nás bude zohrievať v hradnej skale celých sedem hodín . Do Bratislavy pricestuje štvorica belgických djov a šikovný Francúz odohrá bassline LIVEact preto si nenechajte újsť toto špeciálne vydanie žúrky Nudance ako warm up pred blížiacou sa unikátnou dvojstage párty v MMC a Hopkirku desiateho marca. Všetci ste srdečne vítaní.

Speedwagon (Tomorrowland , Conform , BASS 09) – Ako hlavný hráč belgického drum and bassového hnutia už Speedwagon urobil prakticky všetko, no napriek tomu sa nechystá do dôchodku. Za posledné desaťročie rozpálil stovky parketov, kalendár má nabitý akciami, hráva po celej krajine, na veľkých festivaloch a podujatiach, ale aj na ilegálnych ravoch, mixuje všetky subžánre drum and bassu. Okrem DJ-ingu sa v rokoch 2000- 2007 podieľal na legendárnych akciách Nightscapes.

Speedwa

Tieto open air festivaly hostili niekoľko tých najlepších medzinárodných drum and bassových, tek, hip-hopových či dubstepových umelcov. Na poslednej z nich sa od súmraku do úsvitu zabávalo 2000 ľudí. Minulý rok sa Speedwagon spojil so Stykzom a spolu s priateľmi z Conform posunuli latku vyššie na Muziekodroom-e. Conform sa stal jedným z najväčších dnb eventov v Belgicku. Zahrali si tu mená ako Andy C, Ed Rush, Aphrodite, Dillinja, Hazard, Bad Company, The Panacea a iní.

L’HydroPsy – Francúzsky dubstep, electro break-beat a tekno producent, ktorý odohrá naživo bassline music live cez Abletone. “,I’m making Dirty Electro/ techno /Dubstep, I like BASSLINE MUSIC and AFRO percussion I made track’s on Abelton live since 2006, i’m playing liveActs withComputer + guest :) I like to performance LIVE and experimental, I begin with fruttyloop’s3 and Reason on rave party with korg esx1 and pad

Crucifix (Tomorrowland , Conform , BASS 09) – Predstavujeme vám šialenca, ktorý fičí na oldchool techstepe, odborníka na cintoríny, zberateľa a dílera vinylov, toto je badboy Crucifix! Do kontaktu s drum and bassom sa dostal okolo roku 2001, a sám sa po pár rokoch rozhodol DJing vyskúšať. V súčasnosti mieša zvuky celého tisícročia, od starších trackov od Bad Company, Future Cut, Moving Fusion a Ed Rush & Optical, až po dnešný sound Noisia, Audio, Black Sun Empire, Futurebound and Chase & Status. Jeho sety sú vždy veľmi univerzálne a energické.

i1x vs Reynz – Organizátori z Bass 09, party, ktorá sa zrodila v roku 2008 a predstavila mená ako AUDIO (UK) LIMEWAX (ukr) BONG RA (Ned) Counterstrike (Sa) The panacea (Ger) , Blokhe4d (UK). Títo chalani vám zahrajú set, v ktorom skombinujú songy od Friction po Radium, môžte v ňom čakať všetko od drum and bassu až po core. https://www.facebook.com/pages/BASS-09/196017498480

NuDance

Zdroj: Nudance
Publikoval: Redakcia GREGI.NET