Vzdelávanie s Voices pokračuje Trampolínou!

Po úspešnej sérii seminárov pripravuje tri jednodňové tréningy určené najmä pracovníkom a dobrovoľníkom neziskových organizácií a občianskych združení. Témami budú spolupráca neziskovej organizácie s firmami, značka neziskovej organizácie a využitie sociálnych médií v práci neziskových organizácií. Lektorom bude Ivan Ježík.


Trampolina


Po úspešných vzdelávacích aktivitách v roku 2011 – sérii kurzov Učíme sa a jesennej víkendovej škole o značke neziskovej orgaznizácie BrandCamp sa Voices rozhodla pokračovať v podobnom duchu. V priebehu januára usporiada tri jednodňové tréningy zamerané na spoluprácu neziskovej organizácie s firmami, značku neziskovej organizácie a využitie sociálnych médií v práci neziskovej organizácie. 


Trampolina


Séria tréningov nesie nezvyčajný názov Trampolína. „Trampolína je telocvičné náradie pre nácvik a predvádzanie skokov. Cvičenie na nej údajne zlepšuje koordináciu a kardiovaskulárnu činnosť. Našimi seminármi chceme pomôcť účastníkom lepšie fungovať vo svojej práci, odraziť sa a skočiť niekam ďalej,“ vysvetlil Ivan Ježík, riaditeľ Voices, ktorý je zároveň aj lektorom týchto kurzov. Cieľom Trampolíny je posilnenie profesionálnych kapacít neziskových organizácií prostredníctvom jednodenných kurzov účinne spájajúcich teóriu a prax. Program umožní účastníkom získať nové informácie, nadobudnúť skúsenosti a lepšie spoznať prepojenie medzi stratégiou organizácie, jej imidžom a spôsobmi komunikácie.



Trampolina


Voices doteraz vyškolila zástupcov z viac ako 100 neziskových organizácií na Slovensku a ich spätná väzba potvrdila, že im školenia pomohli v ďalšej práci. Semináre sú určené najmä pracovníkom, dobrovoľníkom a priaznivcom neziskových organizácií a občianskych združení. Účastníci zatiaľ posledných seminárov boli z organizácií ako Slovenský skauting, Greenpeace Slovensko, Mladiinfo, OZ Kvapka, Materské centrum Stonožka, Kanet, OZ Svetielko Nádeje, Liga proti rakovine, Slovenský cykloklub, Aliancia Fair-play, Kultúrne centrum Aktivity, Rada mládeže Slovenska, Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska, DOMKA – Združenie saleziánskej mládeže, Nadácia Horský park, Združenie kresťanských spoločenstiev mládeže, eRko či Nezisková organizácia P-MAT.



Trampolina


Záujemcovia sa môžu prihlásiť na https://www.voices.sk/trampolina, kde takisto nájdu termíny aj program jednotlivých kurzov. Účastnícky poplatok je 30€ za seminár a všetky budú prebiehať v budove Nadácie otvorenej spoločnosti – OSF na Baštovej ulici 5 v Bratislave na 2. poschodí.


Zdroj: Voices
Pubikoval: Redakcia GREGI.NET