Vypredaný Imagination festival sa vracia silnejší ako kedy predtým!

Už tomu bude rok, co pražské Výstaviště zažilo šílenství s názvem Imagination Festival. Zameškali jste svou účast? Další šanci budete mít 18. října 2013!

Tento rok se festival rozšiřuje do 3 hal, nabídne 25 zahraničních dj’s z 13 zemí (přičemž dva z odtajněných se vyskytují v TOP100 světových dj’s dle prestižní ankety djmag) a navíc představuje zbrusu novou stage, kde se objeví hardstyle a hardtechno. Imagination se tak rozroste oproti loňskému roku téměř dvojnásobně a představí 3 plnohodnotné stage – Imagination, Devastator a Rezonance!

Festival zatím odtajnil jména jako je věhlasný král hardcore techna Angerfist, který se může pyšnit oficiálními hymnami těch největších harder styles festivalů na světě jako Dominator či Masters Of Hardcore. Hlavní hvězdou Imagination stage se stávají legendární Dirtyphonics v double djsetu, kteří představí své nové album „Irreverence“, s nímž přijeli nedávno z USA. Poprvé se v České Republice představí také slavný hardstylový projekt Psyko Punkz, úspěšné duo, které například vytvořilo hymnu k poslednímu ročníku největší indoor harder styles akce světa Qlimaxu nebo se účastnilo festivalů jako Tomorrowland, Mysteryland či Defqon.1! Pro milovníky klubového techna se v lineupu objevil dobře známý zástupce ze Španělska David Moleon. Letos Imagination zamíří svou pozornost také na tvrdší techno, v lineupu se totiž objeví miláček českého publika Tobias Luke aka O.B.I. Nikoliv však sám, představí se zde v unikátním versus setu speciálně pro Imagination s další zahraniční hvězdou, kterou festival odtajní během několika týdnů. Můžeme se také těšit na reprezentanta labelu RAM Records Loadstar, či dobře známého tahouna a hvězdu prvního ročníku festivalu Tantrum Desire. Nebude chybět ani vycházející liquid funková hvězda Feint, nebo neurofunkový Maztek. Za zmínku určitě stojí účast jednoho z nejslavnějších industrial hardcore projektů na světě, The Outside Agency na Devastator stagi, který tvoří duo Dj Hidden a Eye-D. Dále se zde představí ruská dvojčata Gancher & Ruin, kteří roztápí kotel například na obřích PRSPCT parties v Holandsku, či francouzský frenchcorový Psiko. Z domácích se už teď můžeme těšit na prvotřídní hvězdy jako je Golpe, který holduje hardtechnu či Forbidden Society, produkující zlámané beaty. Seznam tímto ale zdaleka nekončí, festival neodkryl ještě ani polovinu dj’s!

Imagination festival tak útočí se svým mezinárodním lineupem na celou oblast střední Evropy. Nutno podotknout, že s sebou přináší kvalitní zahraniční hardstyle, který není ke slyšení na žádném z českých festivalů. Organizátoři festivalu naznačili, že se můžeme těšit ještě na několik dalších velkých jmen.

Vstupenky najdete v síti Ticketportal za 499/599/649,- Kč – od 22.7.2013! Edice vstupenek jsou limitovány.

Navštivte oficiální web festivalu na www.imaginationfestival.cz nebo facebookovou stránku www.facebook.com/imaginationfestival.

Oficiální událost festivalu na facebooku naleznete zde: https://www.facebook.com/events/481591068582761/

Sečteno a podtrženo, milovníci drum and bassu, hardcore techna, hardstylu, techna, hardtechna, industrialu, electra či dubstepu si zde přijdou určitě na své. Skvělé reakce z loňského roku napovídají, že Imagination nezklame a můžete se tak těšit na dechberoucí zážitek!

Zdroj: Imagination