IMAGINATION FESTIVAL UŽ V SOBOTU V LETŇANECH

Už v sobotu se uskuteční sedmý ročník Imagination Festivalu, který je považován svými fanoušky za největší drum & bass a harder styles festival ve střední Evropě.

Letos pro své fanoušky organizátoři připravili dvě mohutné designové stage v obrovských halách pražského Výstaviště v Letňanech. Návštěvníci se můžou těšit na scény o rozměrech 40m (šířka) x 10m (výška), což je oproti dosavadním rozměrům 25m (šířka) x 6m (výška) na Výstavišti v Holešovicích zásadní posun.

Pro drum & bassovou Imagination stage bude letos inspirací vizuál oficiálního plakátu festivalu, který se díky skvělému kreativnímu týmu Imagination přenese a zhmotní v podobě obrovské scény, která bude upoutávat pozornost po celý večer. Na Imaginationu poprvé uvedeme závěsný zvukový soundsystem Funktion-One Evo 7, jež přinese ten nejlepší drum & bassový hudební požitek. Letos samozřejmě nebude chybět ani obrovský počet světel a lasershow.

Příběh Devastator stage pokračuje v postapokalyptickém světě, ve kterém se minulý rok příznivci harder styles vydali na šílenou jízdu pouštní bugynou. Nyní nastal čas, kdy návštěvníci festivalu dorazí k branám pevnosti, ze které jim budou diktovat brutální beaty ti nejpovolanější z hardstyle a hardcore scény. Designová stage postavená z lešení bude ozvučena závěsným systémem od L’Acoustics. Masivní světelnou show doprovodí silné RGB lasery a CO guny, jež zchladí první řady. Plocha pro tancování se proti Výstavišti v Holešovicích zvětší  na obou stagích téměř dvojnásobně.

Kompletní informace o festivalu s oficiálním trailerem pro sedmý ročník najdete na webu Imagination Festivalu nebo v odkazu níže. Poslední vstupenky jsou k dispozici v síti GoOut za 1190 Kč vč. poplatku. Limitované množství vstupenek bude k dispozici na místě za 1300 Kč. Prodej vstupenek na místě bude zahájen v 19:00.

Kompletní informace k Imagination 2018
Aktuální info – událost FB
Poslední vstupenky
Oficiální trailer Imagination 2018

 Zdroj: TS