Výkup urvaných deklov!

V sobotu 21.7. v Subclube vykupuje dnb.sk dekle! Berieme staré i nové, urvaté aj odpálené, prefajčené, prepité, pokrčené, rozbité… Postarajú sa o ne skutočný odborníci!

Špecialistu na urvané dekle sme si pozvali až z Budapešti. Svet ho pozná pod menom Zero Method a za jeho kvalitu ručia značky ako DSCI4, Subtitles, Citrus, Nerve, či Disturbed.

ZeroMethod.jpg


„Na Zerovu produkciu nedajú dopustiť priaznivci poctivého, hutného zvuku. Vo svojich trackoch nepoužíva dnes tak populárne predvídateľné a opočúvané postupy, sústreďuje sa na čistý a efektívny drum and bass.“ Hodnotí jeho produkciu zakladateľ vydavateľstva DSCI4 – Trace.

Zahraničného hosťa uvedie talentovaná djka Dark Beast z Nitry. Odborný dohľad nad odobranými deklami budú mať dji Geši a Couman, ten svoj odovzdá aj rezident Matis.

DarkBeast.jpg

Prídi aj ty na deklobranie 21.7.2012 do Subclubu. O kompletný servis toho tvojho sa postará 5 djov vrátane zahraničného experta :). Na bare budú pripravené akciové drinky, to všetko za prázdninové, letné vstupné 4 eur do 23:00. Potom o jedno euro viac.

Info o akcii a súťaže o voľné vstupy aj na www.dnb.sk, alebo Facebookovej stránke!

ZeroMethod@Subclub_plagat_web800.jpg

Zdroj: Silwer
Publikoval: Redakcia GREGI.NET