Vydavateľstvo SUPRAPHON otvára nový POP-UP MUSIC STORE!

Po takmer štvrť storočí bude najstaršie české hudobné vydavateľstvo opäť predávať svoje nahrávky na LP, CD a DVD vo vlastnom obchode na Jungmannově náměstí 17 v Prahe 1.

A to priamo v modrom kubistickom dome Schlögl, ktorého história je už od 30.rokov minulého storočia spätá s hudbou – predovšetkým vďaka predajni hudobných nástrojov. Už tento týždeň, a práve na tomto mieste, Supraphon otvoril svoj POP-UP MUSIC STORE, ktorý po prázdninovej rekonštrukcii získa podobu plnohodnotného predajného priestoru.

MKK_3119

Hoci je aktuálnym trendom hudobného priemyslu digitálna distribúcia hudby, stále sa nájde množstvo poslucháčov, ktorí uprednostňujú počúvanie hudby či hovoreného slova prostredníctvom CD a LP. Po úspešnom spustení digitálneho servisu Supraphonline sa tak vydavateľstvo Supraphon vracia i k možnosti ponuky fyzických nosičov vo vlastnej reprezentatívne predajni. Táto predajňa vznikne po rekonštrukcii v Hudobnom dome – Schlögl na Jungmannově námestí 17 v Prahe 1. Avšak, kým sa tak stane, Supraphon prevádzkuje v týchto priestoroch svoj POP-UP MUSIC STORE.

Supraphon otvoril Pop-up obchod iba tento týždeň, a to s otváracími hodinami počas pracovného týždňa od 10,00 – 19,00, v sobotu od 10,00 – 15,00. Otvorený bude do začiatku prázdnin, kedy štartuje rekonštrukcia priestorov pre značkovú predajňu, ktorá by mala byť spustená ešte tento rok na jeseň. Súčasný Pop-up Music Store Supraphonu je miesto, na ktorom si môžu poslucháči doplniť svoje zbierky o vybrané katalógové tituly v rámci špeciálnych kampaní za výhodné ceny, no k dispozícii budú tiež zásadné novinky vydané Supraphonom v poslednom čase. Rozsiahla je aj škála interpretov a samotných žánrov, medzi ktorými nechýba pop a rock, klasická hudba či hovorené slovo, upresňuje šéf marketingu Supraphonu Michal Máka.

MKK_3143

Minimálne do začiatku tohtoročných prázdnin, čiže do plánovaného otvorenia SUPRAPHON POP-UP Music Store, budú každý týždeň prebiehať špeciálne obchodné akcie zamerané na hudobné žánre či interpretov, a to s možnosťou využitia mimoriadnych zliav. Hneď v prvom týždni je pre zákazníkov pripravená akcia „1 + 1“, kedy za každý zakúpený nosič kupujúci získa z vybraných titulov druhý zdarma.

Všetky aktuality či sprievodný program budú k dispozícii prostredníctvom Facebookovej stránky Supraphonu:  https://www.facebook.com/Supraphon

Projekt Supraphon Pop-Up Music Store vznikol v spolupráci s agentúrou Cream Prague.

Čo je Pop-up store

Ide o krátkodobý, neopozeraný maloobchodný priestor, ktorý sa nečakane objaví (pop-up po preklade z angličtiny znamená vyskakovací) a slúži ako forma dočasného kamenného obchodu. Pojem krátkodobý predstavuje rádovo týždne či mesiace.

Zdroj: SOUL FOR SHOW / SUPRAPHON 2015