Východný front prichádza do bratislavského Randalu a zvoláva všetkých predátorov!

Sobota, 7. júla bude dátumom stretnutia 3 rôznych krajín, ktoré spojí v jednu súdržnosť a sila metalu. Nádych ruskej veľmoci a poriadnu nálož metalovej muziky prinesie moskovská štvorica ARCHONTES. Z neďalekých Čiech pricestuje so svojim progresívnym metalom česká stálica SEVEN. V domácom zastúpení sa predstaví skupina TRISTANA s podporou bratislavských Sevennils.

4-hodinová nadupaná MEeT-ALlová show aj s podporou rádia ALIGÁTOR, vás dostane do varu!
 

Melodické power metalové sústo z Ruska prinesie do Randalu skupina Andreya „Archont“ Fedorenka, ARCHONTES. Štvorica sa už dnes pripravuje na príchod do našej zeme, kde si zahrá na festivale na východnom Slovensku a odtiaľ poputuje do bratislavského klubu. Slovenské publikum zažije moskovský metal z dielne ARCHONTES na vlastnej koži vôbec po prvý raz.

Český SEVEN sa u nás ukázal na jar počas Minitour so skupinou Tristana. Po dvoch rokoch sa však opäť objaví v Bratislave a to aj so svojim ešte stále horúcim Nuclear Blast-ovským albumom Freedom call z roku 2011. V roku 2010 zahrala v Randali kapela českého gitarového mága Honzu Kirka Behounka spoločný koncert s Victorom Smolski (RAGE), s ktorým zaznamenali úspešnú spoluprácu tak, ako na šiestom autorskom albume skupiny SEVEN (Seven Deadly Sins) či počas spoločného turné po celej Európe v roku 2010.

Zosobnením domáceho metalu bude skupina TRISTANA. V štýle alternatívneho metalu s prímesou death metal, gothic a moderných core-ových rifov predvedie domácemu publiku kus slovenskej produkcie.

O support sa postarajú bratislavskí hard rockeri Sevennils

RANDAL – BRATISLAVA – 7.7.2012 – MeeT-ALl
SEVEN (CZ) – metal progresive
ARCHONTES (RUS) – melodic power metal
TRISTANA (SVK) – alternative metal
Sevennils (SVK) – hard rock

meet-all randal 2012.jpg

Zdroj: Organizátor
Publikoval: Redakcia GREGI.NET