Výberový žúr s víťazným lineupom!

Všetkých po kope, vo svetle reflektorov ste mohli vidieť naposledy v Trenčíne, keď si pred niekoľko tisícovým obecenstvom prevzali ocenenia Slovak drum and bass Awards za rok 2011.

Že je L Plus najlepší producent a vytvoril najlepší track, ktorý hráva ako tretí najlepší DJ, nám potvrdí 19. mája v najobľúbenejšom slovenskom klube – Subclube. Pozíciu najlepšieho slovenského DJa obhájil Lixx, rovnako tak najlepším MC ostáva Aktiff. Obaja nebudú na tejto výberovej žúrke chýbať. Nováčikom roka sa stal žilinský dj Furibund, zakladateľ čoraz populárnejších akcií Cranktime. Čím si získal takú priazeň, ukáže po prvý krát v Subclube. O úvod a záver sa postarajú rezidenti Kiara a Matis. Výberový zvuk doplnia majstri obrazu – VJská dvojica Akasha.

V sobotu 19. 5. 2012 v Subclube sa pod jednou strechou stretne výber z toho najlepšieho, čo na slovenskej scéne máme podľa hlasovania drum and bassového ľudu. Chýbať nebudú akciové drinky a súťaže o lístky na zaujímavé spriatelené akcie. Vstup bude 5 EUR počas celého večera.

Viac info o akcii a súťaže o voľné vstupy na dnb.sk, alebo facebookovej stránke akcie.

awardwinnerssubclub

Zdroj: Silwer
Publikoval: Redakcia GREGI.NET