Výberový album Tublatanky pokrstil v Prahe Peter Nagy!

Rocková skupina Tublatanka krstila v Prahe výberový album! Nedávno vydané CD „Cítim sa fajn – Najväčšie hity No. 3“ uviedol v Retro Music Hall do života krstný otec Peter Nagy. V Bratislave pokrstia rockeri výberový album už v piatok 8. februára v klube Atelier Babylon.

Rocková skupina Tublatanka pokrstila v Prahe nedávno vydaný výberový album „Cítim sa fajn – Najväčšie hity No. 3“. Krstným otcom sa stal spevák a skladateľ Peter Nagy! Frontman Tublatanky Maťo Ďurinda si váži Petra Nagya ako hudobníka aj ako človeka.

„S Petrom Nagyom sa poznám skoro 30 rokov a sme kamaráti. V podstate sme spolu začínali v skorých 80-tych rokoch na Československej hudobnej scéne a tým pádom sme veľa spolu zažili. Za krstného otca som si Peťa vybral preto, lebo ho uznávam. Je veľmi pracovitý, zložil a nahral veľa dobrých albumov a odohral stovky vydarených koncertov.“ Priznáva spevák a gitarista Maťo Ďurinda.

V Retro Music Hall si fanúšikovia užili dvojhodinový koncert najväčších tublatankovských hitov. Vynikajúcu atmosféru vygradoval Peter Nagy, ktorý nový album pokrstil moravským vínom, vyrobeným špeciálne k 30-temu výročiu vzniku Tublatanky.

„S Tublatankou máme k sebe veľmi blízko. Kedysi Maťo hovoril, že by chcel mať také publikum ako ja. Pretože pod pódiom boli samé pekné baby. A za tých 30 rokov sa mu to presne splnilo… Som rád, že som mohol byť ich krstným otcom. Nový album som pokrstil moravským vínom, ako spojovacím materiálom medzi Čechmi a Slovákmi.“ S úsmevom hovorí spevák Peter Nagy.

Tublatanka teraz chystá krst aj v Bratislave. Tentokrát bude krstným otcom legenda Jožo Ráž, ktorého členovia skupiny obdivujú ako jedného z najväčších hitmejkrov Slovenska. Rockový nášup vypukne 8.2 v klube Ateliér Babylon v Bratislave, 9.2. v klube Smerr MC v Žiline a 16.3 v Collosseum klube v Košiciach. Kapela fanúšikom naživo predstaví výberový album „Cítim sa fajn – Najväčšie hity č. 3“. Okrem overených hitov zahrá Tublatanka aj nový singel, bonusovú pieseň „Nový vírus“. Frontman Maťo Ďurinda, basgitarista Ďuro Topor a bubeník Peťo Schlosser predvedú poctivý dvojhodinový koncert a na všetkých fanúšikov sa tešia. Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal a v miestnych pokladniach klubov.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.