Votvírák 2012 otvori svoje brány už tento piatok!

A je to tu! Svátek české a slovenské hudby – festival Votvírák 2012 – začíná již tento pátek! Nezapomeňte na akci, která Vás bude bavit. Víkend 15. – 17. 6. 2012 ve znamení skvìlé hudby, zábavy, dobrého jídla i pití včetnì bohatého doprovodného programu. Letištì Boží Dar v Milovicích přichystalo luxusní program.


První tóny se rozezní na „Central stage“ ve 14 hodin a budou patřit kapele Na3je. Dále se připojí zvuky na „Rock stage“, kde to rozjede parta Escape to the jungle. Následnì své exhibice ukáží další a další české i slovenské kapely. Čtyři scény a multižánrový line-up přinesou skutečné hudební požitky. Pro vytrvalce je připravena non-stop zóna, která ve víru hudby pojede až do svítání. Mezi hlavními hvìzdami se objeví Majk Spirit, Iné Kafe, Desmod, Arakain, Prago Union, Visací zámek, Manrage, UDG, Chinaski a celá škála dalších.



Votvirak
pre zväčšenie programu kliknite na obrázok


Co Vás tedy čeká: Kromì vlastního hudebního programu ke spokojenosti návštìvníkù přispìje i rùznorodý doprovodný program v podobì adrenalinového campu nebo herní zóny či nepřehlédnutelné pouťové atrakce přímo u vstupu do areálu. Za velké lákadlo festivalu se považuje každoroční možnost zakoupení vstupenek na další festivaly i jiné kulturní akce s obrovskou slevou ve výši 80 %.



Řadu dalších novinek a dùležitých informací sledujte na www.votvirak.cz nebo na https://www.facebook.com/festivalvotvirak.



Všechny tímto zveme na akci, která Vás bude opravdu bavit!! Vstupenky je možné zakoupit v předprodejní síti společností Ticketstream a Ticketpro.



Votvirak


Zdroj: Votvírák
Publikoval: Redakcia GREGI.NET