RetroACT EXperience TOUR 2012: Valihora – Rózsa – Vizváry v Klube za zrkadlom!

RetroACT EXperience je hudobný projekt Martina Valihoru (bicie), Oskara Rózsu (basgitara) a Eugena Vizváryho (klávesy) – trojice famóznych slovenských hudobníkov, spojených putom priateľstva, záľubou v retre a najmä v hudbe.

Projekt v sebe spája prvky acid jazzu, funku a soulu. Vychádza z hudby 70-tych a 80-tych rokov, ktorú kapela prispôsobila svojmu cíteniu a vnímaniu. Zaznejú skladby prevzaté aj autorské. Martin Valihora o projekte hovorí: „Trio je magické číslo, prežívame veľa zábavy a na hudbe, ktorú sme sa rozhodli hrať, sme vyrástli a vyrástli na nej aj naši rodičia. Máme radi, keď sú veci organické. Čím menej techniky a rôznej elektroniky, tým poctivejšie môžeme hudbu hrať. Najkrajší pocit je, keď cítim, že sa môžeme vyvíjať, nejakým spôsobom to vidieť na sebe a hlavne navzájom sa prekvapovať.“

Čo si títo páni prichystali na svoje aktuálne turné je zatiaľ dôkladne stráženým tajomstvom. Isté je len to, že divákom sa v Klube za zrkadlom predstavia s rôznymi hudobnými hosťami ako aj novými skladbami. Príďte si aj vy užiť groovy tej najvyššej kvality.

RetroACT EXperience TOUR 2012: Valihora – Rózsa – Vizváry
v Klube za zrkadlom, 8.11.2012, 20:00
Vstup: Predpredaj:
8 Eur 
Na mieste:
  10 Eur

Zdroj: Tomáš Lukačka