Viper warm up.

Piatkový večierok v *enjoyclub-e v Žiline sa bude niesť v duchu: “zlomiť, prelomiť, zalomiť !” Je to len predzvesť, alebo ak chcete Warm Up pripravovanej akcie poslednú sobotu v mesiaci, kde si Vás počká 16 DJs zo 4 krajín.

A preto ani dnes sme výber nenechali na náhodu a mená lineupu sú viac než zaujímavé:

Moonspa – Otvorí celú párty s tým, že si splní svoj dávny sen. Je odchovaný na psytrance, avšak tento večer pochová svoje hudobné korene a vrhne sa na (pre)lámané beaty, ktoré si plánuje vychutnať do špiku kosti.

Ron-X – je český drum´n´bassový DJ a Promoter. Od roku 2011 je členom legendárneho Třineckého gangu Eastcoast, ktorý vždy hral dôležitú rolu na scéne elektronickej hudby, predovšetkým zlomených beatov a je zodpovedný za rast drum´n´bass komunity v Třinecko-Těšinské lokalite. Po ročnej odmlke sa dal dohromady, v spolupráci z Dj Cooldym /Audiobush /Boh a založili TEAM s názvom FUTURE CONTROL. Ron-x bol už od začiatku inšpirovaný tvrdším a temnejším subžánrom drum´n´bassu ako je Neroufunk a Techstep, ale čas od času zistil, že jeho pravá sila v mixoch je experiment čo znamená, že v jeho setoch nebudete počuť len samé rezanice ale aj veselšie veci ako je mainstream a liquidfunk. Mal tu česť zahrať si po boku veľkých mien ako Concord Dawn ,Ill.Skillz aka D.Kay Forbidden Society, Gancher & Ruin ,Fourward , Anngrre , Morebeat ,Pixie a ďalších. Od roku 2011 sa tiež hodne zaujíma o pomalší štýl v rýchlosti 130 BPM ako je Breakz-Electro

Johney – DJ a producent z Prievidze, hráva krátku dobu, rok a pol. Začal s dubstepom a dnb pridal do svojho kufra platní až neskôr. Za toto obdobie sa stihol prepracovať na LIR, čo nie je zrovna najjednoduchší cieľ. Preverili sme si ho už na Bass on Beach a rozhodli sme sa, že Vás o tento zážitok neochudobníme. Obľubuje širokú paletu drum and bassu od temných odnoží, cez techstep a neuro , nebráni sa ani jungle a liquid a taktiež footworkovo/hip-hop-ové treky. Obľúbené labely: Civil music, Critical, Metalheadz, Exit, Planet.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/108694100″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

theX – na záver Vás dokončí mladý 18 ročný chalan, ktorého do boja vniesol Crank Time, ktorého je súčasťou. Chalanisko preferuje neurofunk, techstep, hard dnb crossbreed, čiže domov odplávate úplne oddýchnutí  .

Posledné after videa z *enjoyclub-u :

[2013-09-06] viper_worm_up

 Zdroj: Organizátor