Vinyl Madame Pepper ako bonbónik z tajného mlsania!

 „A je to doma!“ volá Radimo z okénka svého přibližovadla. Právě se vrátil z Loděnic. S pocitem prezidenta. Má toho plnej kufr. Vinylů Madame PepperDrummond. Kapelník Champion Sound – živé kapely Prago Union si hrábnul a konečně může frknout jak Železník. Teď už má plod svý práce v rukou.

Nikdo mu ho neveme. Všechno čekání a napínání končí. Už žádný ukázky. Žádný naznačování v úryvcích. Žádný bonusový mashupový předkrmy. Ale grandiózní finále. Ve čtvrtek 23.Ledna ho pošle z ruky do ruky jak tichou ruční poštou na release party v Okolo / Pedal Project Studiu v Praze na Žižkově, kam z vostrýho severu Londýna dorazí i hlas, obličej a duše celého projektu – Madame Pepper. Vinyl je ta třešinka na dortu, ale můžete dostat jakýkoliv formát jen chcete, pokud je to CD, digital download nebo vinyl. Připravte své smysly a nalaďte chuťové pohárky. Budou po okraj.

MP_1A

 „Proč vlastně ještě dneska, kdy většina lidí poslouchá muziku z iNěčeho nebo telefonu vydávat desku fyzicky? A proč vlastně v týhle rychlý době, kdy posluchač udrží pozornost maximálně na singl, v lepším případě na EP vydávat LP? Když je to tak překonaný?“ No, možná proto, že když je něco nepřekonatelný, dá se to překonat jen těžko. A že kombo LP = dvojvinyl. Čtverec 30 x 30 = 900 cm2 na nádech a rozmach grafiky… Každýmu, co jeho jest. Pokud nemáte čas poslouchat, neposlouchejte. Pokud si nechcete špinit ruce obalem a nedokonalost analogu vás znervózňuje, uklidňujte se digitálním tichem. Pokud chcete ale na chvilku zpomalit a s pocitem labužníka nechat ušní bubínek rezonovat naložený v karamelovém hlasu Madame Pepper. Z vrnícího CD, křišťálového didži nebo lehce praskajícího vinylu, ze kterého jste sfoukli prach a s fetišistickou rozkoší saháte na ten krásný obal. Pak je album Drummond to, co by vás mohlo zajímat a jeho vydání byste s námi už zítra – ve čtvrtek 23.1. mohli přijít oslavit.

Při debatách o věčném souboji mezi formou a obsahem jistě nejčastěji zní klišé o ideálu rovnováhy. Jisté je ale jen to, že věnovat se obalu se stejným zaujetím, jako zvuku, textům, produkci, výrobě, není žádná ostuda. Je to jen další rozměr, který se nabízí. Další rozměr, co může na samotnou muziku navázat a směr kterým může deska vyrůst. Hřejivý pocit z muziky Madame Pepper, zabalené v hřejivých barvách Zerwoxova obalu, na 12ti palcích, lahodících uchu znalců v barvě oblíbených bonbónů vašeho dětství. To je nakažlivá radost autorů, co se šíří jak virus. Pozor, přenáší se dotykem. Ve strohých, úsporných, občas jak lunt hubených časech pro muziku zcela zásadní dietní chyba. CD, digi download a především pak tlouštík dvojvinyl Drummond od Madame Pepper přijde k chuti jak tajné mlsání.

MP_1B

Nejen pro vinylové jezdce, fajnšmekry a hudební sběratele. Ale pro všechny, kdo jsou zvědaví na „světovou muziku“ ve „světovém hávu“ se „světovým zvukem“, komplet udělanou v domácích pokojích vedle vás: vidíme se ve čtvrtek 23.Ledna na Žižkově. Madame Pepper, Radimo a Drummond LP přichází. Nebude se plácat po ramenou, jak je skvělý, že „tomu nikdo nerozumí“. Uděláno v podzemí, beze strachu ze světla případného zájmu. Nezakládá se tajná sekta, reportáž dorazí natočit Petr MeškánČeské Televize, rozhovor s Radimem vychází na iReport.cz a jak bude pokračovat příběh dál? To je i na vás.

MADAME PEPPER DRUMMOND RELEASE PARTY
Čtvrtek 23.1.2014, Okolo / Pedal Project Studio, Bořivojova 77 – Žižkov
Madame Pepper (live)
Support: Radimo (Prago UnionChampion Sound)
Mary C (KrutonRadio Wave)
Zerwox (Drag-N-Drop iPhone mix)

https://madamepepper.bandcamp.com/album/drummond-meets-prago-union
https://www.facebook.com/events/1438245409725504/?context=create&ref_dashboard_filter=upcoming

MP Release OKOLO

 

Zdroj: BOOMBOX booking