Vietor na streche internátov potešil študentov!

Už desať rokov na scéne oslavuje práve kapela Vetroplach, ktorá si výročie pripomenula koncertným turné a novým singlom Vietor.

Ten je po troch rokoch prvým songom slovenskej skupiny, ktorá si pomedzi turné našla čas a zahrala aj na streche internátov Átriaky na bratislavských Mlynoch (https://letneubytovanie.sk/). Svoje desaťročie oslavujú aj menším turné s kapelou Walter Schnitzelsson (https://tv.sme.sk/v/25219/ani-policia-nezastavi-rocknroll.html).

Väčšinu koncertov už v slovenských kluboch odohrali, no začiatkom novembra ich ešte čakajú vystúpenia v Bratislave, Humennom a v Prešove (https://www.facebook.com/events/421916174533661/). Štvorčlenná kapela s frontmanom Jozefom Vrábelom patrí medzi stálice slovenskej gitarovej scény a na ich krátky koncert na streche internátov sa prišlo pozrieť mnoho študentov.

Video vzniklo v rámci série Hudba Mesta (https://www.facebook.com/hudbamesta), ktorá prináša hudbu na miesta, kde sa bežne nehrá. Reláciu pripravuje tv.sme.sk v spolupráci s organizáciou Kulturmarket (https://www.facebook.com/KulturMarket).

Hudba: Vetroplach – Vietor
Miesto: Strecha Átriakov, internát Mlyny
Réžia: Michal Kebis
Zvuk: Adam Hrubý
Strih: Dušan Varmeďa, Michal Kebis
Kamera: Michael Michale, Matrin Chĺpik, Kristína Botlová, Michal Jobek, František Milec
Scenár a námet: Michal Lenický, Martin Kukoľ

Zdroj: Martin Kukoľ