Videoklip Martina Konráda si našiel za 24 hodín vyše tisíc priaznivcov!

Pamätáte si, čo ste robili posledný marcový víkend? Trošku vám pomôžeme. Keďže vládlo poriadne mrazivé počasie, tak väčšina z vás sa asi vyhrievala v teplučku vášho domova a nevytiahla päty z domu. Martin Konrád spolu s jeho spoluhráčmi Radovanom Buchelom a Rastislavom Popovičom sa napriek nule na teplomery vydali napospas počasia. Dôvod bol prozaický – konečne si splnili ďalší z cieľov a mohli sa pustiť do nahrávania ich prvého videoklipu k piesni Chance.

Dejovú líniu nám načrtne už samotný Martin: „Celý videoklip je o boji proti drogám a dostávaní, či dávaní druhých šancí. Mladý spevák sa nimi dá ľahko zlákať a prepadne ich čaru. Našťastie si všetko včas uvedomí a nakoniec si nájde cestu späť k tomu, čo má najradšej – k hudbe. Využije druhú šancu, ktorú mu život ponúkol a tentoraz ju už nepremárni tak ako po prvýkrát.“ Jeho videoklipovú prvotinu zároveň venoval všetkým ľuďom, ktorí podľahli alebo bojujú proti drogám.

Skladba Chance zaznie však v inej podobe, na akú ste boli zvyknutí pri jej albumovej verzii. Kapela sa ju rozhodla prerobiť do rýchlejšej koncertnej verzii, ktorá u ich fanúškov ihneď zabodovala. Potom už nasledovali rokovania so začínajúcim video štúdiom, ktoré im nakoniec vyšlo v ústrety a mohli sa pustiť do nahrávania. Ďalší mesiac potom trvali posledné práce na ňom, aby ho na sklonku mája mohli slávnostne prezentovať verejnosti. Udialo sa tak v jednom z bratislavských klubov a krstnou mamou sa stala opäť Adela Banášová, ktorá zohrala významnú úlohu už od začiatku jeho kariéry. Po následnom zverejnení zažil príjemné prekvapenie, keď ani nie po 24 hodinách si ho prezrelo viac ako tisíc ľudí. V lete čakajú Martina a chlapcov ďalšie koncerty, po ktorých budú už naplno zarezávať na prácach na druhom albume.

Zdroj: Yka
Publikoval: Redakcia GREGI.NET