Jane Kirschner zahral k narodeninám orchester Andrea Bocelliho!

Speváčka Jana Kirschner oslávila narodeniny vo veľkom štýle! Happy Birthday jej zahral orchester Andrea Bocelliho, s ktorým si zaspievala pred vypredaným Zimným štadiónom Ondreja Nepelu. Talentovaná speváčkaminulý rok ohúrila fanúšikov projektom „Moruša Biela“, ku ktorému chystá pokračovanie. Morušu predstaví aj na najväčšom slovenskom festivale Pohoda! 

Speváčka Jana Kirschner oslávila narodeniny vo veľkom štýle! Happy Birthday jej zahral orchester Andrea Bocelliho, s ktorým si zaspievala pred vypredaným Zimným štadiónom Ondreja Nepelu. Speváčka okrem spoločnej skladby s talianskou hviezdou predviedla aj svoju pieseň „Modrá“.

Jana Kirschner

„Boccelli bol dojímavý. Bola som veľmi zvedavá, ako nám to spolu bude fungovať. Spievať duet nie je úplne ľahká vec… Ľudia sa musia navzájom cítiť. Na skúške sa Andrea šetril, a už to stálo za to! Večer podal úžasný výkon a na pódiu nám všetkým dal absolútnu podporu. Mala som trochu trému, on ma chytil za ruku a povedal, poďme na to. Dodal, že sa nemám čoho báť, keď stojí vedľa mňa. Na záver ma objal a zdvihol, akoby sme sa poznali večnosť. Uprimne ma to dostalo…“ Priznáva Janka Kirschner.

Úspešná speváčka sa stihla s Bocellim aj porozprávať. Taliansky tenorista jej prezradil, že sa večer predtým vrátil z Ameriky.

Jana Kirschner

„Bavili sme sa aj o Londýne. O tom, ako dlho tam žijem, v akej štvrti a akej hudbe sa venujem. Bolo to príjemné a priateľské. Nemala som trému z neho, no skôr z toho, že mám vystúpiť pred úplne iným publikom. Bola to veľmi pekná skúsenosť a krásny narodeninový darček. Som sťastná, že som mohla na jednom pódiu spievať s takými skvelými muzikantami a speváčkami.“

Rok 2013 bol pre Janu Kirschner veľmi úspešný. Speváčka a skladateľka má za sebou slovenské turné s novým projektom „Moruša Biela“. Morušu predstaví aj na najväčšom slovenskom festivale Pohoda!

Jana Kirschner

„Na Pohodu sa teším, je to pre mňa hudobná udalosť roka! Britskí muzikanti, s ktorými sa stretávam, tento festival veľmi dobre poznajú a hovoria o ňom, ako o jednom z najlepšich festivalov v Európe. Je tam vždy fantastická atmosféra. Vážim si Miška Kaščáka, pretože mi dal šancu a zobral ma tam už pred mnohými rokmi ako jedného z prvých popových interprétov. Ten prvý koncert na Pohode bol jeden z mojich najkrajších koncertov vôbec, na ktorý aj fanúšikovia doteraz spomínajú.“ Teší sa Jana Kirschner.

Jana Kirschner tento rok chystá pokračovanie projektu Moruša. Po Bielej sa fanúšikovia môžu tešiť na temnejšiu Čiernu. Úspešná speváčka verí, že rok 2014 bude pre slovenskú hudbu ešte lepší a zaujímavejší ako ten minulý.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto:Tomáš Bokor