Video Oldies: Djs Roman & Juro!

Po strastiplnom čakaní, kedy sa vaše mysle túlali ponurým a tmavým lesom beznádeje a obáv, opäť nad vami výjde slnko! Roman & Juro sa znovu objavia v MMC v najväčšom nasadení pri svojej legendárnej VIDEO OLDIES!

S množstvom obrovských hitov sa títo prekrásni umelci ponoria spolu s vami do úžasného víru dobrej zábavy, srdcu lahodiacich melódií a tanečných rytmov z rokov 80-tych a 90-tych.

Obrovským prekvapením a darčekom pre vás bude na našej VIDEO OLDIES aj prvé a posledné úvodné vystúpenie skupiny našich kamarátov Six ´n motion, ktorí nám za úplatu českým nekolkovaným alkoholom zahrejú pódium neotrelými hitmy filmových plátien.

Pochopiteľne budete mať aj vy čo piť, schladí vás a zároveň aj zahreje Finlandia za 1€.

SIX ‘N MOTION  BAND
Lucia Matúšková – spev, vokály
Marián Puszter – spev, vokály, akustická gitara
John Dale – elektrická/akustická gitara, spev, vokály
Radovan Polák – klávesy, vokály
Milan Vanek – bassová gitara, spev, vokály
Patrik Pribyla – bicie

Bratislavská šesťčlenná hudobná skupina prezentujúca známe zahraničné piesne, ktoré sa stali hitmi vďaka ich použitiu vo filmovom priemysle ako soundtracky do filmov či seriálov. Program kapely s názvom Six ‘N Motion (Šiesti vo filme) obsahuje cca 120 minút poprockovej hudby z celosvetovo obľúbených filmov, muzikálov a seriálov. Atmosféru dotvárajú hudobníci tematickými kostýmami a videoprojekciou.

Dátum: 12.10.2012
Čas: 21:00
Cena: 3€
Miesto: Majestic Music Club; Bratislava

Zdroj: MMC