Vianočné pečenie s Potten & Pannen – Staněk!

Vianoce sú najkrajšie sviatky v roku, ktorých symbolom sú okrem rodiny, darčekov a stromčeka aj voňavé medovníčky. Práve s nimi sa spája podujatie, ktoré sa bude konať dňa 26.11. v nákupnom srdci Bratislavy. Popoludnie bude venované tradícii pečenia a zdobenia medovníkov za pomoci známych osobností, ku ktorým sa môžete pridať aj vy a ešte tak pomôcť druhým.

Ak patríte medzi tých, ktorí majú potrebu pomáhať a robiť radosť iným, určite navštívte už túto sobotu nákupné a spoločenské centrum CENTRAL. V čase od 15:00 do 18:00 na vás čaká okrem miešania, vaľkania, vykrajovania a najmä zdobenia medovníkov v podaní známych osobností s veľkým srdcom aj bohatý sprievodný program. Ním vás bude sprevádzať moderátorské duo – Lenka Šóošová a Roman Juraško. O spevácky zážitok sa postarajú talentované SUPERDETI a obdivuhodné športové umenie predvedú šarmantný Denis Lacho a deti z Freestyle Karate Academy pod vedením mnohonásobného majstra sveta Romana Voláka. Pozornosť detí si určite získajú Andrea Coddington, Barbora Rakovská a Petra Bubeníková, ktoré im budú čítať zaujímavé rozprávky.

Všetky aktivity sa odohrajú pred najkrajším vianočným stromčekom, ktorý nakoniec spolu rozsvietime. Chýbať nebude ani súťaž o päť najkreatívnejšie ozdobených medovníkov. Za každý vami ozdobený medovník venuje nákupné centrum 1 € deťom v zložitej životnej situácii, ktoré našli útočisko v Domove Dúha.

Viac informácií nájdete na www.central.sk

vianocne-pecenie_image2

Zdroj: PR. Strategies