Vianočná novinka od VOLUME s dôležitým odkazom

Len dva týždne pred Vianocami predstavila skupina VOLUME novinku, ktorú pasovala za svoju prvú oficiálnu pieseň s vianočnou tematikou. Členovia kapely vnímajú adventný čas ako priestor na spomalenie, fanúšikom posielajú odkaz.

Po roku to opäť cítiš“ je názov úplne novej vianočnej piesne od trenčianskej kapely VOLUME, ktorá dostala aj svoju video podobu. „V čase adventu sa na nás z každej strany sypú ponuky obchodných domov, všetci sa niekam ponáhľame a práve preto sme si uvedomili, že je čas zastaviť a rozhliadnuť sa okolo seba. Venovať to najvzácnejšie z nás – svoj čas tým, ktorých milujeme. To je podľa nás ten najkrajší darček na Vianoce,“ povedal spevák kapely VOLUME Majo Krátky.

Novinku predstavili rockeri na konci roka, ktorý nebol práve najlepší. „Áno, aj nás zasiahla koronakríza a tento rok nám naše plány, rovnako ako iným umelcom, pokazila epidémia. Ale presne to bol ten dôvod, prečo do sveta vypustiť pieseň s takýmto posolstvom. Aby sme si uvedomili, že čas, ktorý venujeme svojim najbližším, sa nám v prenesenom význame niekoľkonásobne vráti. A také chvíle sú na nezaplatenie,“ dodal Majo s tým, že okrem darčeka na Vianoce v podobe novej piesne, sa fanúšikovia môžu tešiť aj na nový album, ktorý VOLUME práve pripravuje. Vyjsť by mal v prvej polovici budúceho roka.

Zdroj: TS