VERONIKA STRAPKOVÁ V TANEČNEJ SKLADBE “UNCHANGEABLE” OD PRODUCENTA DINELA  VÁS POHLTÍ EMÓCIAMI A RYTMOM!

Nová skladba „UNCHANGEABLE“ od producenta DINELA je na svete! Rovnako ako pri zvučnej skladbe „LEAVE ME NOW“, tak aj pri tejto rytmickej skladbe si prizval hlasovo na skladbu skvelú speváčku VERONIKU STRAPKOVÚ.

Spojenie exotickej speváčky VERONIKY STRAPKOVEJ a šikovného producenta DINELA sa po roku dočkalo hudobného pokračovania v skladbe „UNCHANGEABLE“. Skladba je ladená romanticky, podobne ako pri ich prvom spojení. No tentokrát sa song tématicky dotkol lásky, ktorá už formálne skončila, no napriek súzvuku dvoch ľudí, ktorí si rozumejú naďalej trvá. „ Možno to pre niekoho bude znieť zvláštne, ale podľa mňa, keď dvaja ľudia majú za sebou čistý vzťah, no žiaľ vytratila sa vzájomná príťažlivosť, myslím mentálnu, nielen fyzickú, a to sa stáva, tak aj napriek tomu tam ostala istá forma lásky, ktorá sa však po čase môže opäť obnoviť. Mám pocit, že každý jeden človek ktorého sme ľúbili nám zostáva v živote aj vtedy, keď naše cesty už ďalej nepokračujú spoločne. Preto keď ste s niekým koho ste milovali a ste s ním opäť, len vy dvaja cítite, že sa akoby nič nezmenilo. Stále je to tam. Ten pocit prepojenia jeden na druhého. Jednoducho sa ten vzťah nedá vymazať. Intenzita je možno iná, ale pocit ktorý vás spájal je tam stále. Aj keď už nie taký ako kedysi, ale je,” vysvetľuje Veronika názov a hlavnú tému celej spolupráce. Hlavnú ženskú postavusi zahrala modelka Adriana Mockovčiaková a „odzaľúbeného“ muža sa zhostil herec Jozef Jurčišin – Kukľa.

O finálny klip sa postaral režisér Dušan Krajčovič, hudobnú linku a celkový rytmický mix dal dokopy samotný producent skladby DINELO. “Veronika má hlas, ktorý jednoducho úžasne sedí k mojej hudbe. Tak ako aj pri prvej skladbe, tak aj pri tejto nám fungovala skvelá hudobná chémia. Rád pracujem s kreatívnymi ľuďmi a s Veronikou sa mi vždy spolupracuje perfektne, lebo tú hudbu vie textovo precítiť, hovorí Dinelo.

“S Dinelom sa mi výborne spolupracuje. Baví ma jeho zvuk, aj to, že hudba na mňa vždy okamžite zapôsobí. Cítim z nej silnú energiu a ľahko sa mi v nej tvorí. Je to taký ten pocit, keď vám hudba dáva všetko čo potrebujete, od témy cez melódiu. Vtedy sa text akoby písal sám. Mám radosť z našej spolupráce na ďalšej piesni, ktorú sme stvorili”,uzatvára Veronika Strapková.

Listen on Spotify: https://spoti.fi/3059m0V
Listen on iTunes: https://apple.co/2ZY89IL
Listen on Amazon: https://amzn.to/2FKgnfT
Listen on Deezer: http://bit.ly/2Xh9EQz
Other platforms: https://fanlink.to/DineloUnchangeable

https://www.youtube.com/watch?v=GTTOJlMg7gg
https://www.instagram.com/veronikastrapkova/
https://www.instagram.com/dinelomusic/
https://www.facebook.com/veronikastrapkovaslovakia/
https://www.facebook.com/dinelomusic/
https://itunes.apple.com/sk/album/sila-je-v-n%C3%A1s/1444349024?l=sk
https://shop.rukahore.sk/veronikas/cd-puzzle

Zdroj: PR MANAŽÉR   JANA TRELLOVÁ
Zdroj foto: Veronika Strapková