Verona venovala pieseň Kvapke nádeje. Skladba Náhodou s hosťom Michalom Davidom pomáha deťom.

Skupina Verona vydala novú verziu hitu Náhodou, ku ktorej pozvala Michala Davida, detský zbor a gospelový súbor. Pieseň doprevádza video a skupina jeho prostredníctvom vyzýva všetkých: Buď aj ty o kvapku lepším človekom.

Verona vydáva svoj vôbec prvý hit Náhodou po 17 rokoch. Nie náhodou k jeho natáčaniu prizvala Michala Davida. Nová verzia, účel a načasovanie si tiež doslova vyžiadala o zapojenie detského zboru a gospelového súboru.

Pôvodne mala byť skladba venovaná fanúšikom skupiny ako poďakovanie za dlhoročnú priazeň. Osud ale človeka niekedy v živote pošle úplne inou cestou, než má v pláne, a tak sa stalo, že vďaka niekoľko okolnostiam začala Verona veľmi úzko spolupracovať s nadáciou Kvapka nádeje. Fond na pomoc chorým deťom je veľmi dobre známy, ale pravdepodobne sa veľa nevie o tom, že sa tiež venuje podpore detskej psychiatrie  a detskému hospicu v Motole v Prahe. A práve tieto zariadenia sa Verona rozhodla podporiť prostredníctvom  odkazu na DMS Kvapky nádeje s heslom “Buď aj ty o kvapku lepším človekom”, ktorého prostredníctvom môžu priaznivci posielať peňažné dary.

Videoklip sa natáčal v nádherných priestoroch Štúdia 1 Českého rozhlasu vo veľmi príjemnej a uvoľnenej atmosfére.

Náhodou 2019 na digitálnych službách: https://WMCZ.lnk.to/Nahodou2019

https://www.veronamusic.cz/
https://www.facebook.com/veronaofficial/
https://www.youtube.com/channel/UChTV3WpBIJ-wLo27nXwnaeQ
https://www.instagram.com/veronaofficialcz/

Zdroj: WM
Foto: archiv Verony